[Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Takeagift Odpowiedzi (/Forum-Takeagift-Odpowiedzi-73) +----- Wątek: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta (/Temat-Odpowiedzi-Take-A-Gift-1-Ankieta-numer-1-Jak-oceniasz-zmiany-wprowadzone-osta-19036) |
[Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Lookso - 05-01-2011 15:03 Pytania Jak oceniasz zmiany wprowadzone ostatnio na portal? ● bardzo dobrze ● dobrze ● nie mam zdania ● źle √ ● bardzo źle Jak oceniasz atrakcyjność portalu w obecnym stanie? ● bardzo duża ● duża ● nie mam zdania ● mała √ ● bardzo mała Jak oceniasz swój czas spędznay na portalu? ● spędzam go z przyjemnością ● spędzam go tylko dobywając starsy √ ● nie podoba mi się mój czas spędzany an portalu ● jest nudno i nie ma co robić Odpowiadamy na ankietę jak chcemy RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - h3h3 - 05-01-2011 15:16 Dobrze, plus. xD RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Grub63 - 05-01-2011 15:37 przeca wiadomo + RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - markowski - 05-01-2011 16:29 podałem inne odp. i też zdobyłem starsy ;-))) + za chęci RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - norek - 05-01-2011 16:37 może być + RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Grabowkers - 05-01-2011 17:23 Ankietę wypełniłem sam, ale odpowiedzi wybrałem identyczne xD Chciałbym zobaczyć wyniki tej ankiety RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Driver - 05-01-2011 18:02 tez odpowiedzi identycznie dodalem [Odpowiedzi Take A Gift] - [1] [Ankieta numer 1] Jak oceniasz zmiany wprowadzone osta - Marello - 11-03-2011 19:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |