Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) (/Temat-uploader64-pomoc-w-uploadzie-Minimum-5-7-na-dzien-19033)

uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - uploader64 - 05-01-2011 13:52

Witam.

Przygoda z uploadem trwa u mnie już od około pół roku, jednakże dopiero teraz zacząłem zbijać prawdziwe pieniądze co widać na screenie poniżej:

[Obrazek: zarobki2.jpg]

Jak widać są momenty gdy zarabiam 5-7$ to czas kiedy wrzucam pliki. Są też i takie gdy zarabiam 2-3$ lecz jest to skutkiem tego że czasem parę dni z kolei nic nie wrzucam.

1.Czemu czasem nic nie wrzucam?

odp: Często brak czasu. Są dni kiedy nie mam nawet tej 1 godziny wolnej.

Co mogę zaoferować:

- Wyjaśnić jak zacząć.
- Podać listę for na które powinieneś wrzucać chcąc zbić dużą kasę (lista nie jest długa gdyż jest tylko parę for wartych poświęcenia czasu).
- Na samym początku podaję listę plików które warto wrzucić. Później co jakiś czas informuję Cię o nowościach, plikach które w dalszym ciągu dobrze schodzą.
- Odpowiedzieć na wszelkie nurtujące Cię pytania.
- Przy twoich zarobkach od 7$ (co jak widzisz jest łatwe do osiągnięcia) oferuję reffback wysokości 50%. Przy zarobkach wyższych również reffback zostanie odpowiednio podwyższony Smile

Czego oczekuję:
- Tego że przynajmniej na początku będziesz robił to co mówię. Słuchaj uważnie a zostanie Ci to wynagrodzone Smile
- Że nasza współpraca nie skończy się na tym gdy dam Ci konkretne rady, lecz że postąpisz wobec mnie fair i będziemy kontynuować naszą współpracę przez dłuższy czas.
- Tego że będziesz w miarę "regularny".

Mam parę pomysłów na przyszłość tak więc warto przy mnie zostać Smile

I ty możesz zarabiać MINIMUM 5-7$ na dzień! Wystarczy że zarejestrujesz się z mojego reffa i odezwiesz się na gg.
link reff: http://www.filesonic.com/referral/1091961
gg: 32444907

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - WilkuNSX - 05-01-2011 14:27

Wejdz na gg juz napisalem ;d (gg:8106602)

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - Sluppy - 05-01-2011 15:00

Polecam użytkownika. Poznałem go na innym forum lockerzowym i od siebie mogę powiedzieć, że dużo mi pomógł. Smile

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - uploader64 - 05-01-2011 16:45

Mała prośba do osób które rejestrują się z mojego refflinka.

Podawajcie od razu na gg swoje nicki z forum oraz nick na jaki się zarejestrowaliście na filesonic. Ułatwi mi to kontakt z wami. Piszcie także od razu o co chodzi. Posty typu, "siema jesteś?" nic mi nie dają ponieważ nie wiem o co chodzi. Smile

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - uploader64 - 06-01-2011 09:49

Dla osób które zarejestrowały się z mojego refflinka napisałem krótki poradnik który ma za zadanie wyjaśnić jakie są moje wymagania zanim zaczniemy uploadować skutecznie Smile

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - nyga - 02-02-2011 04:41

Mam pytanie odnośnie ref linkow - czy jak zarejestruje się z Twojego linka to te 25% moich zarobków przejdzie na Twoje konto czy bede mial 100% zysku + 25% Ty?

RE: uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - zuku - 02-02-2011 08:59

ty dostajesz swoje 100%, a ten kto cie "zwerbowal" dostaje 20% dodatkowo

uploader64 - pomoc w uploadzie (Minimum 5-7$ na dzień) - Admin - 10-02-2013 11:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.