Meega ważne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Meega ważne (/Temat-Meega-wazne-18808) |
Meega ważne - KoLoRoWY_O.o - 30-12-2010 13:56 Przetłumaczcie PLS !! Cytat:Hi there, RE: Meega ważne - BartuS - 30-12-2010 13:58 Nie mają twojej nagrody na stanie. Bedzie dopiero za 3tyg. Możesz sobie: a) wziąc refundacje ptz b) wziąc refundacje w postaci 75 $ na pp. RE: Meega ważne - InTeR - 30-12-2010 13:58 Nie mają nagrody w magazynie. Dadzą Ci zwrot PTZ lub 75$ na PP Lub czekaj 3 tyg. RE: Meega ważne - DDK - 30-12-2010 14:03 Cześć, Chcieliśmy Cię poinformować o statusie nagrody. Nagrody obecnie nie ma na magazynie. Szacujemy, że będziemy w stanie wysłać ją w około 3 tygodni. Wiemy, że długo czekasz, więc chcemy zaoferować kilka opcji dla Ciebie. Możemy: a) oddać PTZ, dzięki czemu możesz z nich korzystać na inny przedmiot w 24/7, na restock lub SHOP albo b) prezent 75 $ (USD) PayPal (bez podatków i opłat celnych !) Prosimy, odpowiedz na tego e-maila w ciągu 48 godzin i daj nam znać, co chcesz zrobić. Best, Mara D RE: Meega ważne - KoLoRoWY_O.o - 30-12-2010 14:19 Dzięki DDK, + poleciał btw. 7 listopada na aukcjach wyrwałem słuchawki skullcrusher czekałem do teraz i napisałem im ostatnio... wybrałem opcję (b) 75$ PP RE: Meega ważne - cinexik - 30-12-2010 15:23 haha szczesciarz, gz a tak swoja droga, to po co wystawiaja cos, czego nie maja? \o/ ja wiedzialem ze lockerz gubi sie w tym co robi, ale nie wiedzialem ze az tak bardzo |