Mail do zezowatej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail do zezowatej (/Temat-Mail-do-zezowatej-18798) |
Mail do zezowatej - Lubelak - 30-12-2010 11:34 Witam Czy możecie mi podać dokładny powód anulacji ? Zapraszałem znajomych legalnie ,oglądałem filmy cały czas przez promocje razem z braćmi ,kupiłem zegarek na prezent na który długo zbierałem ,a wy mi go anulowaliście RE: Mail do zezowatej - ketrab - 30-12-2010 17:14 Hi Lockerz Crew! Could you tell me, why you cancelled my order? I've invited friends legally, I've watched videos with my brothers. I bought watch as present, which I earned since a few months. Tell me, why did you do? RE: Mail do zezowatej - Miu - 30-12-2010 17:19 Hi! Can you tell me why I got cancellation of my prize?Everything what I did on Lockerz was legal(in accordance with Terms&Conditions)-I watched films during promotions with my brothers,I bought watch-gift which cost some of my money,but you gave me cancellation.Why? |