![]() |
Informacje dotyczące koszulek UW - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Informacje dotyczące koszulek UW (/Temat-Informacje-dotyczace-koszulek-UW-18702) |
Informacje dotyczące koszulek UW - tomsonFCB - 28-12-2010 11:15 Jak sami wiecie połowa ludzi z forum wciąż nie otrzymała swoich koszulek UW od Lockerz w tym również i ja. Postanowiłem napisać do Kathy co jest grane. O dziwo bardzo szybko dostałem odpowiedź: Napisałem, że chcę się dowiedzieć co się dzieje z koszulkami, gdyż wciąż jej nie otrzymałem. Odp. Kathy: Cytat:Hey Tomek- Po tym mailu napisałem drugiego lecz odpowiedział mi jej bot. Po kilku godzinach wysłałem kolejnego maila i zapytałem dokładnie kiedy będą wysyłane. Jej odp: Cytat:"Hey Tomek- we are still waiting! Zakładam ten temat, gdyż wiele osób zastanawia się dlaczego jeszcze nie ma tych koszulek. Z maila wychodzi, że musimy czekać jeszcze kilka tygodni. RE: Informacje dotyczące koszulek UW - Bolt - 28-12-2010 11:33 Powtórka z rozrywki, czekanie 3 miechy na badziewny t-shirt, wracają wspomnienia o koszulce z-list :\ RE: Informacje dotyczące koszulek UW - Nayare - 29-12-2010 22:55 (28-12-2010 11:33)Bolt napisał(a): wracają wspomnienia o koszulce z-list :\... ktorej przez rok nie dostalem ![]() RE: Informacje dotyczące koszulek UW - MotorniczyTramwaju - 29-12-2010 23:15 Może w przyszłym roku dostaniemy ![]() RE: Informacje dotyczące koszulek UW - cinexik - 30-12-2010 11:41 w tym na pewno nie dostaniemy ![]() w przyszłym raczej też nie.... ale to było zrobienie nas w ****, bo wyraznie napisali, ze za zakup UW tapetka, wiec o co chodzi? :/ |