Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Karta pamięci - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Karta pamięci (/Temat-Karta-pamieci-18697)

Karta pamięci - mikolaj90 - 28-12-2010 09:51

Mam problem z kartą pamięci. Miałem ją w noki 5300 i działała od razu. Wczoraj przełożyłem ją do Samsunga SGH-D900i i wykryło ją. Jak chce w nią wejść pojawia się czy chcę ją sformatować, ale nie chce bo już sformatowałem na noki. Jak kliknę NIE to po prostu nie formatuje karty, a jak kliknę TAK to po chwili telefon tak jak by wyłącza się, wyświetlacz robi się cały czarny, a jak wyjmę tą kartę to telefon włącza się i pojawia się, że nie wykryło karty i błąd. Poje^^ne to wszystko jak lato z radiem, pomóżcie. Kartę mam MicroSD, a telefon ma Simlocka, może się do czegoś te informacje przydadzą, chociaż simlockowi nic do tego raczej.

RE: Karta pamięci - Grabowkers - 28-12-2010 13:33

Spróbuj sformatować kartę na komputerze.

RE: Karta pamięci - mikolaj90 - 28-12-2010 13:54

Próbowałem, ale nie mogłem, nie miałem w ogóle opcji formatuj. Spróbowałem jeszcze raz sformatować w samsungu i klikam, że chce sformatować, telefon gaśnie i po 10-20 minutach pojawia się błąd i koniec...

RE: Karta pamięci - adik0070 - 28-12-2010 15:10

Dołączę się co do kraty pamięci, mam 1gb microSD i żaden tel mi jej nie wykrywa, dlaczego ? ;D