Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? (/Temat-Astronomiczne-ceny-w-shopie-Podwyzka-czy-bug-18694) Strony: 1 2 |
Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - paskur - 28-12-2010 08:35 Podwyżka!?
Od dzisiaj, godziny nie zlokalizowanej, możemy zauważyć w shopie kosmiczne ceny... Oto przykład:
Tak... ps3 za 370k... Tutaj brak jest słów, miejmy nadzieję, że to sprawka dzisiejszej "obniżki?" cen w shopie o 50% z racji Holidaze, a ceny wrócą do "normy?". Oby tego tematu, nie będzie trzeba przenieść do newsów i zaksięgować... RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - Dominator - 28-12-2010 09:11 a po co ty newsa robisz że oni podwyższyli ceny ? RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - paskur - 28-12-2010 09:16 Odróżniaj pojęcia kolego, to jest temat Ogólnie o lockerz czyli: Dział ogólny poświęcony na przemyślenia, ciekawostki, rozmowy dotyczące lockerz. Ja go nie stworzyłem i nie opisałem. Myślę, że warto dodać mój temat, bo może ktoś nie zauważyć i można o nim porozmawiać, jest to niewątpliwie ważne. Jeśli nie, moderator bądź wyżej usunie i się z tym zgodzę. Mam dalej wyjaśniać? ps. nie porównuj mojego tematu do twoich gratek pod każdą nagrodą RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - Dominator - 28-12-2010 09:50 Każdy znajdzie coś na swoją obronę, pozdro :-) RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - Adam_Black - 28-12-2010 10:03 Nie no fajne ceny... Ciekawe czy kogoś stać na zamówienie tej PS3. Ten sklep to jakiś nie wypał z ich strony RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - xPietrek - 28-12-2010 10:07 Przez 3 dni była promocja 3x3x3 no to wiadome, że musieli podwyższyć ceny... Zawsze tak jest :] Inaczej ludzie zaczęli by wykupywać nagrody za same PTZ'ty, co by się im nie opłacało... RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - ketrab - 28-12-2010 10:17 Heh, wygląda na to, że nie da się użyć wszystkich punktów do zakupu czegokolwiek, tylko ich część. Dla przykładu: chcę kupić grę FIFA 11 na XBOXA, a suwak ustawiony jest tylko na 5k ptz, przy czym mam ich ponad 10x tyle... RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - ketrab - 28-12-2010 10:18 Aaa, ponadto to zauważcie, ze FIFA (i inne gry) kosztowała 49,99$, a teraz o 10$ więcej. RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - paskur - 28-12-2010 10:23 (28-12-2010 10:17)ketrab napisał(a): Heh, wygląda na to, że nie da się użyć wszystkich punktów do zakupu czegokolwiek, tylko ich część. Dla przykładu: chcę kupić grę FIFA 11 na XBOXA, a suwak ustawiony jest tylko na 5k ptz, przy czym mam ich ponad 10x tyle... ja mam normalnie ps. opcja edytuj RE: Astronomiczne ceny w shopie ! Podwyżka czy bug? - Jumper002 - 28-12-2010 10:47 (28-12-2010 10:17)ketrab napisał(a): Heh, wygląda na to, że nie da się użyć wszystkich punktów do zakupu czegokolwiek, tylko ich część. Dla przykładu: chcę kupić grę FIFA 11 na XBOXA, a suwak ustawiony jest tylko na 5k ptz, przy czym mam ich ponad 10x tyle...wejdź w swój koszyk i skasuj wszystkie produkty z niego, to będziesz mógł wykorzystać wszystkie ptz |