NOWY BuxBerry - Lepsze warunki niż na ONBux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NOWY BuxBerry - Lepsze warunki niż na ONBux (/Temat-NOWY-BuxBerry-Lepsze-warunki-niz-na-ONBux-18687) |
NOWY BuxBerry - Lepsze warunki niż na ONBux - milosz998 - 27-12-2010 23:49 Witam. Przedstawiam wam nowy bux. Zasady nieco lepsze niż na OnBux miejmy nadzieję że wypłaca też tak jak OnBux. Bux jest dośc nowy reklamowany na kilku innych buxach. Statystyki: Total Members:: 6421 Reklam: 6 Klik: 3 po 0,01$ i 3 po 0,005$ (UP 0,02$) Czas: 30 sekund Płaci podobno instant Cena rented refferali: 3 rented - 3$, 5 - 5$ 10 - 10$ itd Minimum: 2$ Płaci: PP, AP, LR Nie ma jeszcze dowodów wypłat ale z waszą pomocą mi się uda uzbiera szybko i sprawdzimy buxa. Mam nadzieję że ktoś pomoże. Tutaj mój reflink: REFLINK - KLIK A tutaj czysty link: Czysty RE: NOWY BuxBerry - Lepsze warunki niż na ONBux - osiek123 - 30-12-2010 00:14 może warunki tak ale czy będzie tak samo długo wypłacalny? NOWY BuxBerry - Lepsze warunki niż na ONBux - DDK - 23-02-2012 16:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |