[Rozwiązane]Viaddress - firma wysyłkowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Viaddress - firma wysyłkowa (/Temat-Rozwiazane-Viaddress-firma-wysylkowa-18686) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Viaddress - firma wysyłkowa - NaoS - 27-12-2010 22:29 Co myślicie o firmie wysyłkowej Viaddress.com ? Przeszukałem google, aby znaleźć trochę informacji, ale znalazłem głownie spam reklamowy ich firmy, a nie osoby które naprawdę korzystały z ich usług. Natomiast tutaj znalazłem kilka postów o tym że jest to scam. http://www.complaintsboard.com/byurl/viaddress.com.html A co wy o tym myślicie? Korzystał ktoś z tej firmy? RE: Viaddress - firma wysyłkowa - Tech - 27-12-2010 23:08 No faktycznie, z tych komentarzy wynika, że to scam. Poza tym musiałoby się dać zamawiać na imię i nazwisko, a nie na nr skrzynki no i oczywiście samemu ustalać wartość paczki... RE: Viaddress - firma wysyłkowa - NaoS - 28-12-2010 00:04 Zamawia się na imię i nazwisko, ale numer skrzynki też trzeba wpisać w address2. RE: Viaddress - firma wysyłkowa - Surlope - 28-12-2010 10:44 Ja pierwszy raz o niej słyszę . Dobrze by było gdyby nie był to scam , tylko zaufana firma , która wyśle mi towar do PL RE: Viaddress - firma wysyłkowa - NaoS - 28-12-2010 11:21 Jest bardzo droga, wysłanie do PL kosztuje 75$, wysyłka na teren USA 25$. Dlatego myślałem bardziej o takiej kombinacji: Lockerz--->Viaddress--->PE--->Polska RE: Viaddress - firma wysyłkowa - Surlope - 28-12-2010 11:28 Hmm to bardzo ciekawe.. Naos czy korzystałeś kiedyś z tej firmy ? Czy paczki ' nie giną ' czy są zaufaną firmą ? No jeżeli patrząc na taką kombinację jaką ty piszesz to wszystko kosztowałoby razem 45 $ , co jest dużo kwotą . + jeżeli ktoś będzie kupował coś za PTZ + $ ( wątpie czy teraz będzie się inaczej dało ) to wyjdzie drogoo. RE: Viaddress - firma wysyłkowa - NaoS - 28-12-2010 12:02 Jakbym korzystał, to bym nie pytał WAS o zdanie xD RE: Viaddress - firma wysyłkowa - Surlope - 30-12-2010 12:02 Refresh. Ostatnio czytałem o tej firmie na necie , no i ludzię wysyłają poprzez nią aparaty warte 2000 zł (pisząc że to ciuchy) i omijają tak cło/vat. Albo jak się kupi ciuch i wyśle razem z nim np. aparat no to cła nie ma. I ceny przesyłek to 25 - 50 $ . Co wy sądzicie ? RE: Viaddress - firma wysyłkowa - diabloo07 - 30-12-2010 12:06 Ja czytałem wieeeeeeeeeeeele negatywnych opinii, że nie wysyłają paczek, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile itp. RE: Viaddress - firma wysyłkowa - zorrojanosik - 23-01-2011 03:29 Nigdy , ale to nawet przez chwilę , niech wam nie przychodzi do głowy aby skorzystać z usług tej złodziejskiej firmy . Mają tak opracowany system jak okraść klienta z kasy w świetle prawa . Ja sie pokusiłem raz i całe szczęście że jestem w plecy tylko 66 USD . Pamietaj nigdy VIADDRESS !!! |