Dobry Polski Rap ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Muzyka (/Forum-Muzyka-122) +---- Wątek: Dobry Polski Rap ? (/Temat-Dobry-Polski-Rap-18662) |
Dobry Polski Rap ? - adik0070 - 27-12-2010 14:44 Kogo słuchacie? Ode mnie Paluch np. -Antykozak, ;] Dawać tutaj flagowe kawałki naszych dobrych raperów ;D RE: Dobry Polski Rap ? - Grabowkers - 27-12-2010 14:53 - O.S.T.R. - ogarnij całą dyskografię, nie ma flagowych kawałków bo wszystkie są równie zaje*iste - Eldo - Małpa - PiH Tyle ode mnie, wg mnie czołówka polskiego rapu. RE: Dobry Polski Rap ? - Magnus - 27-12-2010 15:38 Kobra - Na żywo z miasta grzechu O.S.T.R. - Tylko dla dorosłych Peja - Wszystkie płytki Smarki smark W.E.N.A. RE: Dobry Polski Rap ? - Satan - 27-12-2010 20:16 Kieeeeeedyś zanim poznałem piękno metalu słuchałem rapu Od siebie polecę Łonę - szczeciński raper Ma bardziej intelektualny styl niż np. Peja ;D RE: Dobry Polski Rap ? - adik0070 - 28-12-2010 00:52 No to ogień, słuchamy ;D RE: Dobry Polski Rap ? - Dominator - 28-12-2010 01:24 Polski rap popieprzony np: Firma - jej co za brzydkie piosenki, ciągle bluźnią i wgl. Również nie lubię hemp gru ... Wolę słuchać zagranicznych bo są o wiele razy lepsze niż polskie ... np: Florida, T-PAIN, Pitbull (czasami posłucham lady gagi ) o takich wykonawców bardzo lubię. Lubię: GDZIE JEST KUR*A ZBYSZEK RE: Dobry Polski Rap ? - Jeppers - 28-12-2010 01:27 Cytat:Polski rap popieprzony np: Firma - jej co za brzydkie piosenki, ciągle bluźnią i wgl. Również nie lubię hemp gru ... Dominator lubisz, bo nie wiesz o czym śpiewają a Firma to nie tylko bluzgi, słyszałeś pewnie to co mówią inni i tyle A ode mnie : Peja - czekam na Reedukacje < obowiązkowy oryginał - mega zapowiadająca się płytka ! - http://www.youtube.com/user/pejaslumsattack?blend=1&ob=4#p/u/3/PsjQffmasHA < próbka Ostr - starsze kawałki mi bardziej podchodzą, ale ciągle trzyma poziom, Hemp Gru - droga < wypas Pezet < starsze i Śniadanie Mistrzów (pih + peja + pezet) WSRH, Słoń solo < love forever miażdży Kaczor < Nowa płytka wyszła też niczego sobie, RY23 < Uliczny Flowklor Dużo tego by wymieniać XD jak coś mi przyjdzie na myśl to dam znać RE: Dobry Polski Rap ? - adik0070 - 28-12-2010 11:17 K**wa Dominator co Ty pierdoli** ?! Polski rap obecnie stoi bardzo wysoko.., nie wiesz co dobre, słuchasz komercyjnych gwiazdorów co trzepią kasę na takich jak Ty. Hemp Gru też lubię ;D Edit: Love Forever akurat znam.. miażdży psyche -.- RE: Dobry Polski Rap ? - Grabowkers - 28-12-2010 13:40 (28-12-2010 01:24)Dominator napisał(a): Polski rap popieprzony np: Firma - jej co za brzydkie piosenki, ciągle bluźnią i wgl. Również nie lubię hemp gru ... Porównaj teksty takiego Pitbulla i np. Eldo czy O.S.T.R. pod względem wartości merytorycznej, a zobaczysz różnicę. RE: Dobry Polski Rap ? - Jeppers - 28-12-2010 15:42 tego nie da się porównywać, bo to są inne style |