Kupię HTC magic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię HTC magic (/Temat-Kupie-HTC-magic-18635) |
Kupię HTC magic - paskur - 27-12-2010 00:35 Jeśli ktoś ma w fajnym stanie to kontaktujcie sie bo jestem na kupnie RE: Kupię HTC magic - nickluk - 27-12-2010 09:25 Gratuluję wyboru sam posiadam ten telefon jak będziesz go miał to napisz mam wiele fajnych aplikacji Na allegro są sam kupiłem ja kupiłem z kartą 8gb za 600 ileś Pozdro RE: Kupię HTC magic - paskur - 28-12-2010 10:25 dośc drogo , moj kolega dal 470zł i ma w superowym stanie :/ ale nie offtopujmy RE: Kupię HTC magic - znikajacypunkt - 30-12-2010 19:58 Ja mam ten telefon do sprzedania. Tzn miałbym, gdyby nie wczorajszy incydent. Mianowicie spadł i pojawił się krzaczek na wyświetlaczu ale działa! Jak zrobię to zaproponuję Tobie moją ofertę. |