Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! (/Temat-Sprzedam-skrypt-do-tworzenia-Restockow-18604) Strony: 1 2 |
Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Killer - 26-12-2010 13:37 Witam, pierwszy raz cos sprzedaje pieniązki oczywiście nie idą do mojej kieszeni bo mi ich nie brak - idą na szczytny cel - jaki ? na razie nie powiem Sprzedaje symulator restocków dokładnie taki sam jak na Naszym forum ten sam którego admin używał do restocków na forum, to ja mu go udostępniłem (w skrypcie sergio i johnny wprowadzili jedynie zmiany/grafike pod forum) jestem właścicielem skryptu. Sprzedaje WYŁĄCZNIE licencje na jego używanie, zastrzegam sobie również prawo do rozpowszechniania programu jak i odsprzedaży. Możecie go dowolnie modyfikować/przerabiać nie możecie jedynie udostępniać go osobom trzecim. W przeciwnym wypadku będę domagał się odszkodowania z tytułu prawa autorskiego (ustawa z 10 lipca 1952r.), jednak głęboko wierze że nikt nie jest na tyle głupi by robić sobie problemy. Do rzeczy, sprzedaje skrypt umieszczony tutaj: http://www.zarabiam.com/restock/login.php login: LOGIN hasło: BALANGA Skrypt działa identycznie, różni się jedynie obrazkami oraz formularzem (jest to pełny formularz: imie,nazwisko,adres,kod itd...). CENA SKRYPTU : 24,99 PLN < Cena nie ulegnie zmianom na niższą, co najwyżej może wzrosnąć. Instalacja jest bardzo prosta, każdy laik komputerowy z minimalnym doświadczeniem da sobie rade. Masz pytania ? pisz na PW KILLER RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Dominator - 26-12-2010 14:50 Teraz to piszesz gdy skończyła się kasa na PayPal'u :/ A było 17,86zł eh, trzeba zbierać. Co do skryptu to można ustalić w pliku php ile jest sztuk danej nagrody, a jak wszyscy już zamówią to się robi FRESH OUT ? RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Zythus - 26-12-2010 15:27 To Twój skrypt? :O Użyczałeś Adminowi? Myślałem, że to skrypt admina RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Killer - 26-12-2010 15:40 (26-12-2010 14:50)Dominator napisał(a): Teraz to piszesz gdy skończyła się kasa na PayPal'u :/ Wszystko ustawiasz z poziomu mysqla, wpisujesz tam liczbe sztuk produktu, gdy sie skoncza pojawia sie automatycznie fresh out, w bazie tez mozesz przejrzec zamowienia i adresy osob ktore cos zamowily-uzywanie jest banalnie proste. RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Dominator - 27-12-2010 01:41 oj killer za bardzo mnie tym skryptem wciągasz, w najblizszych dniach bede miec kase i kupie RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Killer - 27-12-2010 22:25 2 Kopie sprzedane Klienci zadowoleni RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Yanke$ - 28-12-2010 12:45 A co z logowaniem? Czy też je dajesz w skrypcie? RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Killer - 31-12-2010 21:36 rowniez 4 osoby juz zakupily skrypt. RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Killer - 04-01-2011 23:37 5 sztuka sprzedana wesolutkiemu. RE: Sprzedam skrypt do tworzenia Restocków ! - Dominator - 10-01-2011 18:00 ilość sztuk jest nieograniczona ? bo widzę że liczysz i mam przeczucie że liczba jest ograniczona |