W sprawie PSP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: W sprawie PSP (/Temat-W-sprawie-PSP-18549) |
W sprawie PSP - Xanthi - 24-12-2010 19:10 Xanthi, Cytat:We found your order. You have been spamming us and Kathy, meanwhile, you redeemed under another email address (not the ones mentioned here) I jeszcze jeden: Cytat:Please tell me your actual street address (not the Woodstock third party shipper). Mniej więcej rozumiem, ale prosiłbym o dokładne tłumaczenie... Dzięki RE: W sprawie PSP - haggard - 24-12-2010 19:16 heh prawdziwy email widać że nie bot Cytat:Odnalezlismy twoje zamowienie. Spamowales nas(lockerz?) i Kathy, zamowiles z innego konta(nie z tego, z ktorego pisales?)Pisalem ci tak jak rozumiem, zebys uzupelnij to czego nie rozumiesz Gratz bocie, twoje psp jedzie. RE: W sprawie PSP - Xanthi - 24-12-2010 19:19 No PSP zamawiałem z innego konta na PE, tam gdzie wcześniej zamawiałem netbooka z mojego normalnego konta... Ile osób tak robi i jakoś kłopotów nie było... @Haggard-bot: Dzięki za przetłumaczenie :* ^^ RE: W sprawie PSP - Jeppers - 24-12-2010 19:21 Cytat:We found your order. You have been spamming us and Kathy, meanwhile, you redeemed under another email address (not the ones mentioned here) Znaleźliśmy Twoje zamówienie. Zaspamowałeś Nas i Kathy tymczasem zamówiłeś to PSP z innego adresu e-mail (nie na tym, o którym wspomniałeś tutaj). Twoja nagroda została wysłana. Nie mogę dać Ci szczegółów dopóki nie napiszesz z tamtego maila. Na przyszłość, odpowiadaj na pytania jakie zadajemy, żebyśmy mogli Ci pomóc, raczej to lepsze niż spamowanie Kathy i fora swoimi pytaniami. Widzę, że zamówiłeś z multikonta/multikont ,adres wpisałeś na Woodstock. Proszę odpowiedz na moje pytanie : Jakie jest Twoje prawdziwe imię ? Jakie jest Twoje prawdziwe konto ? Maria D. Takie coś wyskrobałem z mojej wiedzy angielskiego |