Problem z sharecash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Problem z sharecash (/Temat-Problem-z-sharecash-18470) |
Problem z sharecash - sinoku - 23-12-2010 12:27 Siema mam problem z sharecash potrzebuje ściągnąć jeden pliczek i nie mogę bo mi padła premka nie mam jak od 2 dni próbuję go ściągnąć i jak zacząłem tak stoję ... Mógłby mi go ktoś ściągnąć i wrzucić na jakiś inny serwer np hotfile? Link podam na pw bo tam mam pare ważnych moich danych w plikach txt i nie chce żeby się rozeszły bardzo proszę z góry dzięki (jak znajdzie się chętny to jak może to niech odpowie w temacie ja mu wyślę na pw linka) Waga pliku: 230kb RE: Problem z sharecash - SzUmI - 23-12-2010 12:46 sorry ale nie da się ściągać z sharecash'a , znaczy da się ale nikt Ci nie ściągnie bo aby ściągnąć trzeba wypełnić ofertę za którą płaci się sms.. RE: Problem z sharecash - sinoku - 23-12-2010 12:48 a może ktoś ma premke jakąś bądź jakiś sposób to bardzo ważne |