Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]LRC- Pomocy!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]LRC- Pomocy!!! (/Temat-Rozwiazane-LRC-Pomocy-18452)

[Rozwiązane]LRC- Pomocy!!! - wieczor96 - 22-12-2010 21:00

Mam pytanie odnośnie tego bota, mianowicie, jak on działa, czy jest wykrywalny przez lockerz, czy warto go kupić, czy nawet przy wyłączonym komputerze zamówi wybraną rzecz i czy mógłbyś podać link do całkowitego opisu programu po polsku...????

RE: LRC- Pomocy!!! - paskur - 22-12-2010 21:24

Wykrywać to ciężko powiedzieć, lockerz wie, że mamy boty bo byśmy tak szybko nie zamawiali, ale nie reaguje.
Warto go kupić.
Nie.. musisz mieć włączony komp i na restock przepisywać captche...
Opis programu po polsku? Hmm.. jest dosyć przejrzysty...

RE: LRC- Pomocy!!! - adik0070 - 22-12-2010 21:26

Dzisiaj dostałem anulację nagrody (gry na xboxa) zamawianej właśnie tym programem..

RE: LRC- Pomocy!!! - paskur - 22-12-2010 21:27

(22-12-2010 21:26)adik0070 napisał(a):  Dzisiaj dostałem anulację nagrody (gry na xboxa) zamawianej właśnie tym programem..

Nie siej propagandy, na pewno za co innego dostałeś...
Mi jakoś jeszcze nigdy nic nie anulowali z lrc a trochę tego jest uwierz mi Smile

RE: LRC- Pomocy!!! - MotorniczyTramwaju - 22-12-2010 21:31

Dokladnie, mnie jeszcze zadnej nagrody zamowionej dzieki LRC nie anulowano. A uzywam juz od wakacji chyba

RE: LRC- Pomocy!!! - matiss34 - 22-12-2010 21:45

Hmm dzieki lrc dostalem 2ipody nano i wiele innych rzeczy watpie zeby za lrc banowlai...

RE: LRC- Pomocy!!! - Nayare - 22-12-2010 21:45

(22-12-2010 21:00)wieczor96 napisał(a):  czy nawet przy wyłączonym komputerze zamówi wybraną rzecz
Gdyby tak bylo to Lockerz dawno by nie istnialo.

RE: LRC- Pomocy!!! - InTeR - 23-12-2010 09:57

Oficjalnie za LRC nie anulują nagród, wszyscy ogarnięci w Lockerz używają LRC i nagrody dostają Wink
Na twoim miejscu zaopatrzyłbym się w ten program.

Na restocku musisz tylko przepisac captche.

[Rozwiązane]LRC- Pomocy!!! - Marello - 19-03-2011 11:30

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.