Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! (/Temat-Potwierdzenie-z-Restocku-XBOX-piatek-18392) |
Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - pitfromhell - 21-12-2010 16:05 Witajcie! Dzisiaj dostałem takiego E-maila Cytat:Dear Lockerz Member: Dziwne, bo zamówiłem jeszcze 4 inne gry a ten restock był ostatni . Może zaczęli od końca ?[/quote] RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - magic - 21-12-2010 18:04 A ja mam takie pytanie, czy te gry można użyć do XBOX-a, wii, PS3 itd zakupionego w POLSCE? Z tego co słyszałam, to nie. A jak wygląda prawda? RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - paskur - 21-12-2010 18:08 ja tez mam jakos pomieszane strasznie, dostalem dzis potwierdzenie z shopowego ^^ RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - tomsonFCB - 21-12-2010 18:15 Ja dostałem potwierdzenie gry na ps3 i anulację bonu z shopowego bo brałem na polskie dane RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - zdybcio - 21-12-2010 18:23 Ja dzisiaj dostałem potwierdzenie z restocku DSI a z uzupełnienia PSP, które było wcześniej nie dostałem potwierdzenia gierki. Chyba tak ma być. RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - DonHoracy - 22-12-2010 06:35 To fajnie, że dostałeś potwierdzenie tylko co mnie to obchodzi? Od takiego chwalenia masz inny dział. RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - zibi2400 - 24-12-2010 12:31 Też mi doszło potwierdzenie tej gierki . Ale nie wiem dlaczego wysłali mi też tak jakby anulację , a nawet nie napisali do jakiej gry ... Jeszcze się zobaczy . RE: Potwierdzenie z Restocku XBOX(piątek)! - cinexik - 26-12-2010 23:31 Jeśli dostałeś potwierdzenie z ostatniego restocku z game redemptions to znaczy, że potwierdzili ci wszystko. Tzn np. brałeś udział w PS3, PSP i XBOX. Wygrałeś w nich po grze, wysłali ci potwierdzenie z którego ostatniego wygrałeś (w tym przypadku XBOX), co oznacza, że potwierdzają ci te wczesniejsze też, tylko już bez potwierdzeń. |