Koniec PE? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Koniec PE? (/Temat-Koniec-PE-18219) |
Koniec PE? - ambrell - 18-12-2010 10:04 Dziś na twitterze nasza ukochana Kathy napisała: Kod: About to close down 2 "shipping companies" that have & still try to ship prizes to cheaters. Big thanks to our botbusting members for help Kod: Thanks to members who tipped us to Walpole & Woodstock shippers, MAJOR botter bust! These prizes now cancelled. More for real members! Kod: Itching to do redemption. We're adding all 226 of the cancelled botters prizes to next redemption. FTW Lockerz members. Koniec PE. Początek cła i vatu -------------------------------------------------------------------- (18-12-2010 18:56)NaoS napisał(a): Nowe info od Kathy. Aktualizacja(godzina 21) NAGRODY Z POPRZEDNICH RESTOCKÓW ZOSTANĄ WYSŁANE DO PE!!! Kod: Walpole and Wooster: We will ship ALL legit prizes to Walpole and Wooster from past redemptions. In future, no more to these addresses. Kod: Spent all morning investigating. We r going to ship ALL legit prizes W skrócie, Kathy cały poranek dyskutowała o PE. Decyzja to poraz ostatni wysłanie nagród z poprzednich restocków do PE(tylko tych uczciwie zdobytych!). Jednak Kathy nie jest taka zła Tak czy inaczej: Radze nie wysyłać już nagród na PE;P RE: Koniec PE? - Coristo - 18-12-2010 10:06 O.o to trzeba zamawiac do ciotki RE: Koniec PE? - DonHoracy - 18-12-2010 10:12 Coś dziwne bo kur.a zamawiałem na dwóch kontach na tych samych restockach, wiadomo że na drugim jakieś badziewie ale jego mi nie usunęli a moje konto poszło się kulturalnie pier.olic. Zobaczymy ten ich koniec PE jak Kowalski tam zadzwoni bo tym razem już mu bezpośrednio zarzucili, że podpie.dala paczki. RE: Koniec PE? - KoLoRoWY_O.o - 18-12-2010 10:12 JEEEEEEESTTTTTT... wiedziałem żeby tam nie zamawiać , a teraz jeszcze restock z tymi nagrodami MIOOODZIOOOO RE: Koniec PE? - ambrell - 18-12-2010 10:14 (18-12-2010 10:12)DonHoracy napisał(a): Zobaczymy ten ich koniec PE jak Kowalski tam zadzwoni bo tym razem już mu bezpośrednio zarzucili, że podpie.dala paczki. Tak, mega bezpośrednio to nie;/ Jestem ciekawa jak to będzie. RE: Koniec PE? - MotorniczyTramwaju - 18-12-2010 10:26 Na pewno ktoś musiał dać cynk... Szykujemy pieniążki W sumie mam ciekawą sytuację, bo moje DSi zostało potwierdzone, ale jeszcze nie dotarło. Nie będę już więcej im spamił o tym bo jeszcze będzie ban na dzień dobry RE: Koniec PE? - WilkuNSX - 18-12-2010 10:37 ehhh... Trzeba znalezc nowa firme RE: Koniec PE? - Monster - 18-12-2010 10:56 No to chłopaki szukamy nową firmę bo nie zamierzam dać ani grosza celnikom. RE: Koniec PE? - Zythus - 18-12-2010 11:29 ALe macie problemy z zapłaceniem tych 20% kwoty nagrody... na prawdę, wszystko żeby mieć jak najwięcej jak najmniejszym kosztem. Ja bym się cieszył, gdybym wygrał nano albo toucha, ale nie kombinowałbym oby tylko jak najmniej zapłacić, skoro i tak wyjdę te kilka stów na plus... :E RE: Koniec PE? - Leopard - 18-12-2010 11:36 No i dupa z zamawianiem z SHOP'u . Powinni się cieszyć, że im kasę do portfela ładujemy w SHOP'ie, a nie jeszcze anulować. Kompletnie ich nie rozumiem... |