PTZ Place Redemption Reminder - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: PTZ Place Redemption Reminder (/Temat-PTZ-Place-Redemption-Reminder-182) |
PTZ Place Redemption Reminder - skalarado - 30-11-2009 08:38 Witam wszystkich chciałbym was prosić o to abyście mi powiedzieli co trzeba zrobić żeby otrzymać nagrodę od Lockerz. Podczas restock'a zamówiłem PSP dostałem na maila potwierdzenie bez kodu porządkowego samo # oraz nie odjęło mi PTZ, ale tak jest w większości przypadków. Następnie dostałem maila żebym wysłał im potwierdzenie (pierwsze) czyli mój "Order Receipt" więc wysłałem, miałem czekać na drugie potwierdzenie lecz czekam już 3 dni i nic nie otrzymałem. Dostałem tylko takie coś: Kod: Dear Z-Lister, A więc co mam zrobić aby otrzymać te potwierdzenie proszę o szybką i konkretną odpowiedź czy wy też jeszcze nie dostaliście tego potwierdzenia ? Pozdrawiam ! RE: Co zrobić aby otrzymać drugie zaproszenie ? - Admin - 30-11-2009 08:46 Piszemy o ostatnich zakupach. Kończymy przetwarzanie zleceń od użytkowników, którzy przekazali swoje e-mailowe otrzymanie zamówienia. Jeśli nie przesłałeś jeszcze otrzymania zamówienia, prześlij je do [email protected] do środy, 2 grudnia o 6 PM EST (USA). Pamiętaj, prześlij swoje dokładne dane otrzymania zamówienia. Gdy zobaczymy potwierdzone zamówienia, zobaczysz odpowiednią liczbę PTZ na koncie. Mamy nadzieję, że otrzymacie swoje nagrody bardzo szybko. Dziękujemy za uczestnictwo w listopadowym wykupie. Załoga Lockerz zrobiłem to samo co ty, puki co trzeba czekać. Każdy dostał to przypomnienie. Moji znajomi nie będąć z listerami i nie uczestnicząc w restocku również je dostali. RE: PTZ Place Redemption Reminder - Artei - 30-11-2009 11:43 czyli co dokładnie trzeba im wysłać? RE: PTZ Place Redemption Reminder - Razer - 30-11-2009 11:52 Boże to, co w tym newsie: http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=167 RE: PTZ Place Redemption Reminder - skalarado - 30-11-2009 19:53 Aha .. już rozumiem Tylko miałem im to wysłać wraz z moimi danymi czy samą kopię potwierdzenia ? RE: PTZ Place Redemption Reminder - Razer - 30-11-2009 19:56 (30-11-2009 19:53)skalarado napisał(a): Aha .. już rozumiem Tylko miałem im to wysłać wraz z moimi danymi czy samą kopię potwierdzenia ?Kopię potwierdzenia. |