![]() |
[Rozwiązane]Nurtujące pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nurtujące pytania (/Temat-Rozwiazane-Nurtujace-pytania-1811) |
[Rozwiązane]Nurtujące pytania - AdrianLO - 15-02-2010 16:44 Witam! 1.Kiedy będę mógł zagrać w grę lockerz, zarejestrowany jestem od miesiąca a czytałem, że na starcie założenia konta jest gra. 2. Czy bardziej opłaca zbierać się ptz na PSP czy Wii i ile kosztują w PLN ?? 3. Czy na przesyłkę trzeba mieć dodatkowe PTZ ? 4. Mam problem z zaproszeniami , wysłałem 10 zaproszeń z czego 2 zrealizowane są i nie mogę usunąć pozostałych 8 nieakceptowanych. Jak je usunąć i wysłać do innej osoby? 5. Można na jednym ip robić wiele kont ?? a jak jest z tym na zmiennym ip... Jest możliwość dostania bana? RE: Nurtujące pytania - Daminn - 15-02-2010 18:10 1. Szukaj! Było wałkowane wiele razy! Tu cię wyręczę, gry już nie ma. 2. Szukaj! Wejdź na allegro i sobie sprawdź! 3. Szukaj! Było kilka razy! Nie, nie płaci się. 4. Po co usuwać? Nie masz max 20 zaproszeń, możesz ich wysłać wiele więcej. 5. Max 5 kont na rodzinę. Wybaczcie, ale wystarczy 5 min, a dowiesz się wszystkiego, ale nie Wy czekacie na gotowca. RE: Nurtujące pytania - adminek - 15-02-2010 20:58 NIE ZWRACAJ UWAGI UZYTKOWNIKA NA GÓRZE 1.Gry juz nie ma niestety 2.psp - 600 zł wii - 800 3.NIE 4.Nie da sie usunac mozesz wysyłac ile chcesz 5.Nie mozna mozesz dostac BANA RE: Nurtujące pytania - Daminn - 15-02-2010 22:35 Czego chcesz? Sam spamujesz, a na wszystko odpowiedziałem -.- Te pytania pojawiają się przynajmniej raz dziennie. Odpowiedzi są w przyklejonych, a szukaj działa i ma się dobrze. Ps. Można mieć kilka kont na jednym ip! RE: Nurtujące pytania - Zythus - 15-02-2010 22:39 adminek, pojebało Cie? Daminn na wszystko odpowiedział, myślisz kurwa, że jesteś fajny bo napisałeś to samo, z tym, że podałeś przybliżoną cenę za PSP i Wii? Ogarnij się. Jeszcze raz do Ciebie pedale. Stara cię chyba na wstecznym w betoniarce kołysała. Kurwo, na lewych obrotach. Ssij mi pałe i wypierdalaj z tego forum dzieciaku zjechany przez życie. Nara RE: Nurtujące pytania - Admin - 16-02-2010 20:31 (15-02-2010 22:39)Zythus napisał(a): adminek, pojebało Cie? Daminn na wszystko odpowiedział, myślisz kurwa, że jesteś fajny bo napisałeś to samo, z tym, że podałeś przybliżoną cenę za PSP i Wii? Ogarnij sie Zachowuj się +10 temat zamykam [Rozwiązane][Rozwiązane]Nurtujące pytania - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |