Starter MOBILKING - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Starter MOBILKING (/Temat-Starter-MOBILKING-18038) |
Starter MOBILKING - Tomek - 14-12-2010 21:28 TAK WIEM... ZŁA KATEGORIA ALE DAŁEM TO TU BO TO JEST PRAWIE ZA DARMO... SORKI Otóż, dzisiaj będąc w sklepie o dumnej nazwie One Minute zauważyłem startery MOBILKING o wartości 20 zł za jedyne 99 groszy. Starter zawiera:
Polecam bo jak na jedyne 99 groszy to naprawdę super zestaw. Jakby co kupowałem w One Minute w Warszawie, na stacji Metra Kabaty. Zdjęcie daję z cenzurą bo nie wiem czy można wstawiać na to forum TAKIE rzeczy. RE: Starter MOBILKING - shaggan - 15-12-2010 20:52 Nic dziwnego bo ta sieć nie zdała egzaminu i chyba zostaje zamknięta a klienci obsługiwani przez kogoś innego ..z tego co kojarzę. Mimo wszystko ciekawa promocja RE: Starter MOBILKING - Tomek - 16-12-2010 15:53 niestety dzis moj kolega kupil ostatni starter z ww miejsca |