SHOP dla kolejnych nowych państw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: SHOP dla kolejnych nowych państw (/Temat-SHOP-dla-kolejnych-nowych-panstw-17962) |
SHOP dla kolejnych nowych państw - ketrab - 13-12-2010 09:56 Dzisiaj przy przeszukiwaniu kilku produktów w Shopie natrafiłem na coś takiego: Cytat:Item cannot be shipped to. Tak więc Lockerz otworzyło Shop ponadto dla takich państw, jak Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Litwa, Luksemburg, Portugalia i Węgry. Nas niestety w dalszym ciągu nie ma, a znalazły się tam takie państwa, które z Lockerz nie mają chyba zbyt wiele wspólnego... RE: SHOP dla kolejnych nowych państw - paskur - 13-12-2010 10:09 Ja tam jakbym bral cos z shopu to i tak na pe bo nie ma oplat i tyle ;] RE: SHOP dla kolejnych nowych państw - wesolutki - 13-12-2010 10:45 (13-12-2010 09:56)ketrab napisał(a): Dzisiaj przy przeszukiwaniu kilku produktów w Shopie natrafiłem na coś takiego:Cytat:Item cannot be shipped to. Ten shop dla nas to będzie tylko tyle, że dodadzą nas do listy tych państw i 90% cannot shipped więc po co nam ten shop Lepiej PE RE: SHOP dla kolejnych nowych państw - ketrab - 13-12-2010 11:21 W tym wypadku był to telewizor Toshiby, więc to nie taki badziew RE: SHOP dla kolejnych nowych państw - Satan - 13-12-2010 11:33 Pewnie dadzą nas na końcu żeby potem i tak anulować... RE: SHOP dla kolejnych nowych państw - Surlope - 13-12-2010 14:11 Nawet jak nas dodadzą to wątpię żebym używał tej opcji. PE jednak to PE . Myślę że za jakieś 2-6 miechy nas dodadzą . |