Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek: LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) (/Temat-LazyRewards-zarabiania-na-grach-ofertach-5%E2%82%AC-dziennie-bez-wiekszych-problemow-179572)

LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) - krauze5 - 30-09-2026

LAZY REWARDS – €44,33 W OKOŁO 2 TYGODNIE

Gry, aplikacje, dodatkowe misje i wypłaty przez PayPal

0 poleconych • 49 ukończonych ofert • €44,33 zarobione

Cześć!

Chciałbym przedstawić platformę Lazy Rewards, w której można zarabiać na instalowaniu gier i aplikacji oraz wykonywaniu określonych zadań.

Korzystam z niej od około 2 tygodni i w tym czasie udało mi się uzyskać:
  • €44,33 łącznych zarobków,
  • 49 ukończonych ofert,
  • 2 zrealizowane wypłaty przez PayPal,
  • 0 poleconych użytkowników.

Cały pokazany wynik został osiągnięty bez zarobków z poleceń.

Nie siedziałem przy tym całymi dniami i nie wykonywałem ofert z jakimś wielkim spinaniem się. Otwierałem aplikację w wolnym czasie, wybierałem łatwiejsze zadania i stopniowo zaliczałem kolejne progi.

Jest to mój osobisty wynik, a nie gwarancja zarobku. Dostępność ofert, wysokość nagród i czas potrzebny na ich wykonanie mogą różnić się zależnie od kraju, urządzenia oraz konta.

SCREEN WYNIKU:

[Obrazek: Zarobki-konto.png]

WYPŁATY PAYPAL

Na moim koncie widoczne są dwie ukończone wypłaty:
  • 25 USD,
  • 5 USD.

Obie wypłaty mają w Lazy Rewards status „Ukończone”.

Posiadam również potwierdzenia otrzymania pieniędzy przez PayPal. W przypadku wypłaty 25 USD na konto PayPal wpłynęło pełne 25 USD. Drugie potwierdzenie pokazuje wpływ 4,55 USD.

POTWIERDZENIE WYPŁATY 25 USD:

[Obrazek: 25.png]

POTWIERDZENIE DRUGIEJ WYPŁATY:

[Obrazek: 5.png]

DODATKOWE MISJE

Poza zwykłymi nagrodami za oferty w Lazy Rewards dostępne są również dodatkowe misje.

Na moim koncie pojawiły się między innymi misje związane z:
  • osiągnięciem określonej wysokości zarobków,
  • wykonaniem kolejnych wypłat,
  • utrzymaniem dziennej serii,
  • osiągnięciem wyznaczonego salda,
  • zaproszeniem nowego użytkownika.

Przykładowe dostępne u mnie nagrody:
  • Osiągnij 25 USD – dodatkowe €2,64,
  • Osiągnij 50 USD – dodatkowe €4,40,
  • Wykonaj 2 wypłaty – dodatkowe €1,76,
  • Wykonaj 5 wypłat – dodatkowe €5,28,
  • Wykonaj 10 wypłat – dodatkowe €10,56.

Odebrałem już między innymi nagrody za pierwszą wypłatę, osiągnięcie kolejnych progów zarobków oraz dzienną serię.

Misje są dodatkiem do zarobków z ofert. Ich dostępność, wymagania i wysokość nagród mogą się zmieniać, dlatego nie należy traktować konkretnych kwot jako gwarantowanych dla każdego konta.

DOSTĘPNE MISJE:

[Obrazek: Misje-dostepne.png]

ODEBRANE MISJE:

[Obrazek: Misje-odebrane.png]

PRZYKŁADOWA ŁATWA OFERTA – SPIN RUSH

Jedną z prostszych ofert, które wykonałem, jest gra Spin Rush.

Pierwszy płatny próg polega na zdobyciu określonej liczby jednostek energii. Najważniejsze jest to, że wynik osiągnięty w grze nie ma znaczenia.

Energię zdobywa się przez oglądanie reklam.

Jak wykonać zadanie?

1. Otwórz ofertę Spin Rush w Lazy Rewards.
  2. Jeżeli gra nie była wcześniej zainstalowana, wybierz No przy pytaniu o wcześniejszą instalację.
  3. Zainstaluj grę przez link otwarty bezpośrednio z Lazy Rewards.
  4. Uruchom Spin Rush i naciśnij Play.
  5. Poczekaj na przegraną i pojawienie się ekranu Game Over.
  6. Naciśnij przycisk Get +1 Gems.
  7. Obejrzyj cały zestaw reklam.
  8. Po zakończeniu reklam otrzymasz 1 jednostkę energii.
  9. Powtarzaj cykl do osiągnięcia wymaganego progu.

Play → Game Over → Get +1 Gems → reklamy → +1 energia

Nie trzeba uzyskiwać wysokiego wyniku ani długo grać. Rozgrywka służy przede wszystkim do wywołania ekranu Game Over i przycisku uruchamiającego reklamy.

Ważne: obejrzyj cały blok reklam. Jeżeli zamkniesz go za wcześnie, energia może nie zostać dodana.

KRÓTKI FILM O LAZY REWARDS

Przygotowałem również krótki film na YouTube, w którym pokazuję aplikację Lazy Rewards, jej wygląd oraz najważniejsze możliwości zarabiania.

Film jest mojego autorstwa i może być pomocny dla osób, które przed rejestracją chcą zobaczyć, jak platforma wygląda w praktyce.

Informacja dotycząca współpracy: Lazy Rewards umożliwia twórcom otrzymywanie wynagrodzenia za przygotowywanie i publikowanie materiałów dotyczących platformy.

REJESTRACJA W LAZY REWARDS

Mój link polecający:

https://lazyrewards.com/r/9LC6F8NS

Czysty:

WAŻNE ZASADY
  • Instaluj gry wyłącznie przez przycisk znajdujący się w Lazy Rewards.
  • Nie wybieraj oferty dla gry, która była wcześniej zainstalowana na Twoim urządzeniu.
  • Przed rozpoczęciem zrób screen wymagań, terminów i wysokości nagród.
  • Nie korzystaj z VPN, emulatorów, klonowania aplikacji ani kilku kont.
  • Nie zmieniaj urządzenia ani konta Google w trakcie wykonywania oferty.
  • Po ukończeniu progu daj systemowi kilka minut na aktualizację.
  • W razie problemów zachowaj screeny i skorzystaj z opcji Offer Support.

Podsumowanie mojego wyniku

€44,33 zarobione
49 ukończonych ofert
2 wypłaty przez PayPal
0 poleconych użytkowników
około 2 tygodnie korzystania

Nie jest to obietnica identycznego wyniku dla każdego, ale pokazuje, że można coś uzbierać również bez budowania zespołu poleconych.

Jeżeli masz pytania dotyczące Lazy Rewards, napisz w temacie – postaram się pomóc.