![]() |
|
LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) (/Temat-LazyRewards-zarabiania-na-grach-ofertach-5%E2%82%AC-dziennie-bez-wiekszych-problemow-179572) |
LazyRewards - zarabiania na grach, ofertach (5€ dziennie bez wiekszych problemow) - krauze5 - 30-09-2026 LAZY REWARDS – €44,33 W OKOŁO 2 TYGODNIE
Gry, aplikacje, dodatkowe misje i wypłaty przez PayPal 0 poleconych • 49 ukończonych ofert • €44,33 zarobione Cześć! Chciałbym przedstawić platformę Lazy Rewards, w której można zarabiać na instalowaniu gier i aplikacji oraz wykonywaniu określonych zadań. Korzystam z niej od około 2 tygodni i w tym czasie udało mi się uzyskać:
Cały pokazany wynik został osiągnięty bez zarobków z poleceń.
Nie siedziałem przy tym całymi dniami i nie wykonywałem ofert z jakimś wielkim spinaniem się. Otwierałem aplikację w wolnym czasie, wybierałem łatwiejsze zadania i stopniowo zaliczałem kolejne progi. Jest to mój osobisty wynik, a nie gwarancja zarobku. Dostępność ofert, wysokość nagród i czas potrzebny na ich wykonanie mogą różnić się zależnie od kraju, urządzenia oraz konta. WYPŁATY PAYPAL
Na moim koncie widoczne są dwie ukończone wypłaty:
Obie wypłaty mają w Lazy Rewards status „Ukończone”. Posiadam również potwierdzenia otrzymania pieniędzy przez PayPal. W przypadku wypłaty 25 USD na konto PayPal wpłynęło pełne 25 USD. Drugie potwierdzenie pokazuje wpływ 4,55 USD. DODATKOWE MISJE
Poza zwykłymi nagrodami za oferty w Lazy Rewards dostępne są również dodatkowe misje. Na moim koncie pojawiły się między innymi misje związane z:
Przykładowe dostępne u mnie nagrody:
Odebrałem już między innymi nagrody za pierwszą wypłatę, osiągnięcie kolejnych progów zarobków oraz dzienną serię. Misje są dodatkiem do zarobków z ofert. Ich dostępność, wymagania i wysokość nagród mogą się zmieniać, dlatego nie należy traktować konkretnych kwot jako gwarantowanych dla każdego konta. PRZYKŁADOWA ŁATWA OFERTA – SPIN RUSH
Jedną z prostszych ofert, które wykonałem, jest gra Spin Rush. Pierwszy płatny próg polega na zdobyciu określonej liczby jednostek energii. Najważniejsze jest to, że wynik osiągnięty w grze nie ma znaczenia. Energię zdobywa się przez oglądanie reklam. Jak wykonać zadanie?
Play → Game Over → Get +1 Gems → reklamy → +1 energia
Nie trzeba uzyskiwać wysokiego wyniku ani długo grać. Rozgrywka służy przede wszystkim do wywołania ekranu Game Over i przycisku uruchamiającego reklamy. Ważne: obejrzyj cały blok reklam. Jeżeli zamkniesz go za wcześnie, energia może nie zostać dodana. KRÓTKI FILM O LAZY REWARDS
Przygotowałem również krótki film na YouTube, w którym pokazuję aplikację Lazy Rewards, jej wygląd oraz najważniejsze możliwości zarabiania. Film jest mojego autorstwa i może być pomocny dla osób, które przed rejestracją chcą zobaczyć, jak platforma wygląda w praktyce. Informacja dotycząca współpracy: Lazy Rewards umożliwia twórcom otrzymywanie wynagrodzenia za przygotowywanie i publikowanie materiałów dotyczących platformy. WAŻNE ZASADY
Podsumowanie mojego wyniku
€44,33 zarobione 49 ukończonych ofert 2 wypłaty przez PayPal 0 poleconych użytkowników około 2 tygodnie korzystania Nie jest to obietnica identycznego wyniku dla każdego, ale pokazuje, że można coś uzbierać również bez budowania zespołu poleconych. Jeżeli masz pytania dotyczące Lazy Rewards, napisz w temacie – postaram się pomóc. |