![]() |
|
Jak odseparować konto prywatne od fikcyjnych aby uniknąć bana? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak odseparować konto prywatne od fikcyjnych aby uniknąć bana? (/Temat-Jak-odseparowac-konto-prywatne-od-fikcyjnych-aby-uniknac-bana-179451) |
Jak odseparować konto prywatne od fikcyjnych aby uniknąć bana? - Soplica - Dzisiaj 14:34 Cześć. Mam konto prywatne na FB, które używam od kilku lat. Korzystam też z 10-15 fikcyjnych kont na FB do różnych potrzeb w tym do postowania na Facebooku w różnych grupach. Powiedzcie mi jak mogę zabezpieczyć się, aby nie padło mi przede wszystkim główne prywatne konto? Szczerze zawsze używałem wszystkich kont na jednym kompie, te fikcyjne tylko na innej przeglądarce i na karcie incognito i nie było nigdy bana głównego konta. Także na razie jest git, ale wolę dmuchać na zimne. Mam do dyspozycji jeszcze oprócz kompa, laptopa i z niego mógłbym postować z tych fikcyjnych kont, ale nie wiem czy to będzie dobre jeśli będę działał w tej samej sieci Wi-Fi. Na tych fikcyjnych kontach mi nie zależy, jak co jakiś czas będzie jakieś padać to nic się nie stanie. Najważniejsze dla mnie jest to, żeby główne prywatne konto stało twardo
|