![]() |
|
Kraken,Bybit,Naga,Revolut,Fortuna i inne +50% GRATIS ode mnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Kraken,Bybit,Naga,Revolut,Fortuna i inne +50% GRATIS ode mnie (/Temat-Kraken-Bybit-Naga-Revolut-Fortuna-i-inne-50-GRATIS-ode-mnie-179435) |
Kraken,Bybit,Naga,Revolut,Fortuna i inne +50% GRATIS ode mnie - yayk0 - Dzisiaj 16:05 REFBACK +50% GRATIS ode mnie Kraken • Bybit • NAGA • Coinbase • Fortuna • Revolut • Robinhood • Betclic Zarejestruj się z mojego linku i odbierz dodatkowo 50% mojej prowizji! KrakenCo zrobić?
Zweryfikuj konto. Wpłać min. 200 EUR. Kup kryptowalutę (stablecoiny się nie liczą). Otrzymasz: losowy bonus 25-250 EUR +50% mojej prowizji. BybitCo zrobić?
Zweryfikuj konto. Wpłać min. 100 EUR. Po założeniu konta wchodzimy w Rewards hub i dołączamy do obchodów 1 urodzin Bybit. Tam za wpłatę 100€ dostaniemy 30€ i 25€ za rejestrację z linka. Po wpłacie wchodzimy jeszcze w kartę i tam odbieramy 10€ za pierwszą transakcję, plus za pierwszą subskrypcję ich kartą do 50€ dostajecie zwrot 100%. Otrzymasz: 65 EUR +50% mojej prowizji. NAGACo zrobić?
Weryfikacja konta. Pierwsza wpłata min. 100$. Otrzymasz: losową akcję o wartości 25-100$ +50% mojej prowizji. CoinbaseCo zrobić?
Weryfikacja tożsamości. Zakup pierwszej kryptowaluty za min. 50 PLN. Otrzymasz: 50 PLN +50% mojej prowizji. FortunaCo zrobić?
Weryfikacja konta. Wpłata środków. Postaw pierwszy zakład za min. 50 lub 300 PLN Otrzymasz: wszystkie promocje startowe w tym 40PLN freebety+50% mojej prowizji. RevolutCo zrobić?
Zweryfikuj swoją tożsamość. Zamów kartę fizyczną. Wykonaj wymagane płatności kartą, 3x po min. 15PLN. Otrzymasz: ok. 200 PLN+50% mojej prowizji. RobinhoodCo zrobić?
Zweryfikuj konto. Wpłać min. 20 EUR. Otrzymasz: 30 EUR+50% mojej prowizji. BetclicCo zrobić?
Zweryfikuj swoją tożsamość. Otrzymasz: 20 PLN+50% mojej prowizji. Jak otrzymasz refback?
Możliwa wypłata na: BLIK, przelew bankowy, Revolut, kryptowaluty, giełda. Po spełnieniu warunków napisz do mnie wiadomość prywatną, discord (myslowflow), telegram (mrslowflow) lub whatsapp (po nr napisz pw). Podaj, z której promocji skorzystałeś i godzinę, które otwierałeś konto. Cytat:Dlaczego warto skorzystać z mojej oferty? Promocja! Każdy kto zrobi pakiet(kraken,bybit,naga,revolut,robinhood) dostaje EXTRA 50 EUR do odwołania.Czyli daje +50% do każdego jak w temacie + za pakiet 50 EUR extra ![]() Zainteresowany? Napisz do mnie! |