![]() |
|
wymagane minimum postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: wymagane minimum postów (/Temat-wymagane-minimum-postow-179425) |
wymagane minimum postów - yayk0 - 27-07-2026 09:53 Z moich obserwacji wynika, że to forum fragmentarycznie zaczęło już dawno tracić zainteresowanie użytkowników za przykład chociażby działy gdzie ostatnia aktywność była lata temu ![]() Niebezpośrednio ale przekłada się to na coraz mniejszą liczbę nowych tematów i miejsc gdzie coś się dzieje, a co za tym idzie coraz trudniej jest skompletować minimum postów, które pozwala wypowiadać się w niektórych działach. Weźmy np. dział refbacki, bo mnie to interesuje. Mam kilka ofert, którymi chciałbym się podzielić z forum, ale regulamin wymaga ode mnie 50 postów, co uważam w dzisiejszych czasach jest b.trudne do wbicia bez zbędnego spamu na forum. ![]() Więc proponuje obniżenie progu minimalnego postów, na początek w dziale refbacki z 50 na 25. Jako argument stawiam znacznie mniejszą aktywność forum niż to miało miejsce gdy regulamin był pisany. Słucham państwa ![]() @[Admin] RE: wymagane minimum postów - Shimeon - 28-07-2026 16:22 (27-07-2026 09:53)yayk0 napisał(a): Weźmy np. dział refbacki, bo mnie to interesuje. Mam kilka ofert, którymi chciałbym się podzielić z forum, ale regulamin wymaga ode mnie 50 postów, co uważam w dzisiejszych czasach jest b.trudne do wbicia bez zbędnego spamu na forum. https://i.ibb.co/JwznjTyM/IMG-20260723-070405.jpg Ja z kolei nie rozumiem jak żałosnym trzeba być typem, żeby upaść tak nisko i jeszcze otwarcie, bez bicia przyznawać się do celowego RE: wymagane minimum postów - yayk0 - 28-07-2026 17:01 No i czemu zaraz ładujesz oszczerstwa ? Owszem, zależało mi na dodaniu wpisu na refbackach i otwarcie o tym napisałem ![]() Nie widzę w tym nic złego. I nie, nie przyznałem się otwarcie do zaśmiecania forum, proszę wskaż mi jedno miejsce gdzie publikuje owy spam, czekam. ![]() Z resztą nie o tym chyba jest ten topic. I żeby nie być gołosłownym, to zwracam Ci uwagę, że ten temat dotyczy zmiany limitów i niczego więcej. Także twoją opinię na mój temat możemy właśnie potraktować jako spam (wypowiedź nie dotycząca tematu) Dziękuje nie pozdrawiam. Alleluja. RE: wymagane minimum postów - Czaq - 29-07-2026 06:43 Niestety nie widzę większego sensu w zwiększeniu aktywności dzięki zmniejszeniu ilości wymaganych postow w dziale reffback (czy jakimkolwiek innym). Jedyna zaleta jaka by wynikła z tego rozwiązania to wzrost spamu. Oczywiscie nie wszyscy użytkownicy zamierzają spamować - chodzi mi po prostu o statystyke w której niestety te działy o których wspomniałeś cechują się maksymalną ilością shitpostów. RE: wymagane minimum postów - TakieŻycie - 29-07-2026 14:08 Aurorze tematu - ten próg wymaganych postów to bardzo fajny "weryfikator" I lampka która może sie zapalic w przypadku nowych użytkowników. Jako użytkownik tego forum ja to widze tak: Osoba ktora wchodzi sobie rwz na jakis czas na forum, udziela sie w swojej ulunionej tematyce w koncu na spokojnie nabije sobie wymagane 50 postów, nawet jesli tylko o to jej chodzi to widać że jest cierpliwa i konsekwentna oraz faktycznie wnosi cos do tego forum. Natomiast osoba która w kilka dni robi wymagana ilosc postów udzielając sie w kazdej z tematyk po troche, tutaj moje bety, tu ksiazka kucharska, tu jakies nieistotne pytania żeby tylko zapytac i nabić posta wykazuje cechy porywczości, niecierpliwości i samo jej zachowanie jest podejrzane. Nie osądzam Cię teraz że jestes złodziejem ani nic z tych rzeczy bo to zweryfikuje czas, ale z perspektywy zwykłego użytkownika najzwyczajniej w swiecie nie zaufałbym komus kto robi takie podejrzane ruchy na forum, a juz tymbardziej mając do wyboru ubicie tych samych refbacków z ludzmi którzy nie weszli tu tylko po to aby je dodac. RE: wymagane minimum postów - yayk0 - 29-07-2026 15:41 I to jest wartościowa treść. Mimo wszystko szanuje. Każdy ma prawo do własnego zdania. |