Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
wymagane minimum postów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: wymagane minimum postów (/Temat-wymagane-minimum-postow-179425)

wymagane minimum postów - yayk0 - Dzisiaj 09:53

Z moich obserwacji wynika, że to forum fragmentarycznie zaczęło już dawno tracić zainteresowanie użytkowników za przykład chociażby działy gdzie ostatnia aktywność była lata temu Sad
Niebezpośrednio ale przekłada się to na coraz mniejszą liczbę nowych tematów i miejsc gdzie coś się dzieje, a co za tym idzie coraz trudniej jest skompletować minimum postów, które pozwala wypowiadać się w niektórych działach.
Weźmy np. dział refbacki, bo mnie to interesuje. Mam kilka ofert, którymi chciałbym się podzielić z forum, ale regulamin wymaga ode mnie 50 postów, co uważam w dzisiejszych czasach jest b.trudne do wbicia bez zbędnego spamu na forum. smutny

Więc proponuje obniżenie progu minimalnego postów, na początek w dziale refbacki z 50 na 25. Jako argument stawiam znacznie mniejszą aktywność forum niż to miało miejsce gdy regulamin był pisany. Słucham państwa Smile

@[Admin]