![]() |
|
wymagane minimum postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: wymagane minimum postów (/Temat-wymagane-minimum-postow-179425) |
wymagane minimum postów - yayk0 - Dzisiaj 09:53 Z moich obserwacji wynika, że to forum fragmentarycznie zaczęło już dawno tracić zainteresowanie użytkowników za przykład chociażby działy gdzie ostatnia aktywność była lata temu ![]() Niebezpośrednio ale przekłada się to na coraz mniejszą liczbę nowych tematów i miejsc gdzie coś się dzieje, a co za tym idzie coraz trudniej jest skompletować minimum postów, które pozwala wypowiadać się w niektórych działach. Weźmy np. dział refbacki, bo mnie to interesuje. Mam kilka ofert, którymi chciałbym się podzielić z forum, ale regulamin wymaga ode mnie 50 postów, co uważam w dzisiejszych czasach jest b.trudne do wbicia bez zbędnego spamu na forum. ![]() Więc proponuje obniżenie progu minimalnego postów, na początek w dziale refbacki z 50 na 25. Jako argument stawiam znacznie mniejszą aktywność forum niż to miało miejsce gdy regulamin był pisany. Słucham państwa ![]() @[Admin] |