![]() |
|
Moje pomysły na szlify ;-) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Moje pomysły na szlify ;-) (/Temat-Moje-pomysly-na-szlify-179420) |
Moje pomysły na szlify ;-) - yayk0 - 26-07-2026 07:43 Przeglądam forum codziennie i wpadłem na kilka pomysłów - może nie jest to odkrycie w stylu M.C- Skłodowskiej, ale coś wnosi ;-) Lepsze oznaczanie nieaktualnych poradników – wiele tematów ma po kilka lat i dotyczy już nieistniejących serwisów. Przydałaby się etykieta „Nieaktualny” lub „Wymaga aktualizacji”. System przypominający autorom o aktualizacji tematów – jeśli temat nie był ruszany przez rok, autor dostaje powiadomienie z prośbą o sprawdzenie, czy informacje nadal są aktualne. (dotyczy np. prezentacji serwisów zarobkowych, refbacków itp.) Wyróżnienie sprawdzonych poradników/tematów – osobna sekcja „Polecane przez społeczność”, gdzie trafiałyby najpopularniejsze tematy, albo system "gwiazdek", który pozwoli społeczności oceniać tematy.
|