![]() |
|
Freecash - aplikacja z grami i ankietami płaci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Faucety (/Forum-Faucety-464) +--- Wątek: Freecash - aplikacja z grami i ankietami płaci (/Temat-Freecash-aplikacja-z-grami-i-ankietami-placi-179416) |
Freecash - aplikacja z grami i ankietami płaci - yayk0 - Dzisiaj 09:10 Freecash – prosty sposób na dorobienie kilku dolarów za gry i ankiety Ostatnio testuję różne aplikacje typu GPT (Get Paid To) i jedną z tych, które faktycznie wypłacają pieniądze, jest Freecash. Nie są to oczywiście ogromne kwoty, ale jeśli ktoś i tak spędza trochę czasu na telefonie, to można przy okazji coś dorobić np. grając w jakieś gierki ![]() Czysty: freecash.com Reflink z bonusem: freecash.com/r/VYJT3 Na czym polega Freecash? Freecash to platforma, na której wykonujemy proste zadania przygotowane przez partnerów reklamowych. Najczęściej są to:
osiąganie określonych poziomów w grach, wykonywanie prostych zadań w aplikacjach, wypełnianie ankiet (dostępność zależy od kraju), okazjonalnie inne oferty promocyjne. Przykładowe zadania:
zbuduj określony budynek, ukończ tutorial, graj przez kilka dni, osiągnij konkretny etap w grze. Wypłaty To właśnie wypłaty przekonały mnie do dalszego korzystania z Freecash. Dostępnych jest kilka metod wypłaty, między innymi:
portfele kryptowalutowe, Stake.com, karty podarunkowe Amazon, karty prepaid Visa, Ja korzystałem z wypłat na Stake oraz na portfel kryptowalut i w moim przypadku środki docierały bardzo szybko. Mam za sobą kilka wypłat i nie miałem problemów z ich realizacją. Oczywiście czas realizacji może zależeć od wybranej metody wypłaty, dostępności operatora oraz ewentualnej weryfikacji konta, ale u mnie przebiegało to sprawnie. Plusy: ✔ dużo gier mobilnych, ✔ możliwość zarabiania na ankietach, ✔ szybkie wypłaty, ✔ wiele metod wypłat (PayPal, kryptowaluty, Stake, Amazon, Visa), ✔ niski próg wejścia, ✔ intuicyjna obsługa. Jeśli ktoś szuka prostego sposobu na dorobienie niewielkich kwot w wolnym czasie, warto przetestować Freecash. U mnie platforma działa bez problemów, a wszystkie zlecone wypłaty zostały zrealizowane sprawnie. [attachment=5731] |