Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gotowy biznes w branży Social Media za 2000zł! Polubto.pl + Sklep WP + Know How! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30)
+---- Wątek: Gotowy biznes w branży Social Media za 2000zł! Polubto.pl + Sklep WP + Know How! (/Temat-Gotowy-biznes-w-branzy-Social-Media-za-2000zl-Polubto-pl-Sklep-WP-Know-How-179382)

Gotowy biznes w branży Social Media za 2000zł! Polubto.pl + Sklep WP + Know How! - Admin - Dzisiaj 11:05

1. Nazwa przedmiotu: Gotowy biznes w branży Social Media: Domena PolubTo.pl + W pełni wyposażony sklep WP + Strategiczne Know-How (Marże do kilkuset % do nawet kilku tysięcy).

2. Opis przedmiotu:

Szukasz genialnej, chwytliwej i łatwej do zapamiętania domeny w branży marketingu społecznościowego? A może chcesz wejść w gotowy, dochodowy biznes związany ze sprzedażą usług (lajki, obserwujący, wyświetlenia)?

Mam na sprzedaż wyjątkowy pakiet – ostatni element z mojej 8-letniej działalności w tej branży. Po niedawnej, sukcesywnej sprzedaży mojego głównego serwisu likefb.pl, wystawiam na sprzedaż ostatnią i najbardziej uniwersalną domenę premium, jaką posiadam:

PolubTo.pl/

To nie jest zwykła „sucha” domena. Kupujesz kompletny ekosystem gotowy do startu, w skład którego wchodzi potężny, darmowy pakiet wartości dodanej.

Co otrzymujesz w cenie domeny?
  • Domenę Premium: PolubTo.pl – idealna pod polski i zagraniczny rynek. Krótka, wpadająca w ucho, budząca natychmiastowe skojarzenia z branżą social media.
  • W pełni skonfigurowany sklep WooCommerce/WordPress: Jako całkowicie darmowy gratis dorzucam nowoczesny, gotowy panel sprzedażowo-zakupowy. System ma w pełni wdrożone mechanizmy do sprzedaży usług społecznościowych (lajki, suby, followersi). Sklep stoi na najnowszej wersji WordPressa, wygląda niezwykle nowocześnie i profesjonalnie (znacznie lepiej niż mój poprzedni, wieloletni serwis!).
  • Przekazanie wiedzy (Know-How): Nie zostawię Cię z samym kodem. Otrzymasz ode mnie sprawdzone informacje o skutecznych, hurtowych pośrednikach usług. Dowiesz się dokładnie, jak działa ten mechanizm.

Dlaczego warto?
  • Zaczynasz od zera: Dzięki kontaktom do pośredników, które Ci przekażę, nie musisz posiadać żadnego własnego zaplecza technicznego (kont, serwisu, etc.). Kupujesz usługę hurtowo, system realizuje ją u klienta. Jeśli jednak masz już swoje zaplecze – Twoje zyski będą jeszcze większe.
  • Ekstremalnie wysokie marże: Przekazane przeze mnie know-how pozwala na generowanie marż rzędu od kilkuset do nawet kilku tysięcy procent. Koszt pozyskania hurtowej usługi jest groszowy, wartość dla klienta końcowego – ogromna.
  • Pasywny dochód w zasięgu ręki: Mój poprzedni serwis likefb.pl generował przez lata parę tysięcy złotych praktycznie pasywnego dochodu miesięcznie (głównie z powracających klientów biznesowych i influencerów), osoby które w tym siedzą na poważniej zarabiają pod setki tysięcy złotych.

Dla kogo jest ta oferta?
  • Dla osób szukających gotowego pomysłu na e-commerce z niskim progiem wejścia i wysoką stopą zwrotu.
  • Dla każdego, kto chce wykorzystać wieloletnie doświadczenie praktyka w tej branży i uniknąć błędów początkującego.

Zamykam ten rozdział w swoim życiu zawodowym i oddaję w dobre ręce projekt, który przy odpowiednim zaangażowaniu może stać się Twoim głównym lub bardzo stabilnym, dodatkowym źródłem dochodu.

Cena za cały pakiet (Domena + Sklep WP + Know-How): symboliczne 2 000 zł. I tak, 2 tys, nie 20 tyś Smile Poprzedni serwis też sprzedałem za ułamek wartości mimo iż generował stały ruch, pozbywając się czegoś, na co najzwyczajniej nie mam czasu. Biorąc pod uwagę koszty postawienia takiego sklepu od zera oraz wartość wiedzy o hurtownikach, cena jest ekstremalnie okazyjna.

3. Zdjęcia :

[Obrazek: 2026-07-11-11h44-07.png]
[Obrazek: 2026-07-11-11h44-39.png]
[Obrazek: 2026-07-11-11h45-16.png]
[Obrazek: 2026-07-11-11h45-40.png]
[Obrazek: 2026-07-11-11h46-13.png]

4. Kontakt : Priv / Discord
5. Cena : 2000 zł
6. Sposób zapłaty za przedmiot : przelew / do dogadania - możliwa faktura.

RE: Gotowy biznes w branży Social Media za 2000zł! Polubto.pl + Sklep WP + Know How! - PremAccHack - Dzisiaj 15:15

Jakiś ruch generuje ta strona? Wpadają zamówienia czy trzeba zadbać o zamówienia?

RE: Gotowy biznes w branży Social Media za 2000zł! Polubto.pl + Sklep WP + Know How! - Admin - Dzisiaj 16:35

Strona służyła jedynie do przekierowywania ruchu pod likefb i była planowym jako kolejny projekt dla rozszerzenia zasięgów, dlatego tylko 2 tyś a nie 20+ Smile
Sama domena dosyć stara prawie 20letnia historia co widać na webarchive, potencjału nie wykorzystałem wcześniej bo wcześniej miałem już likefb.pl tu paczka była zrobiona ale nie miałem czasu już na same likefb więc tym bardziej tutaj (te parę tyś dochodu miesięcznie nie było warte zachodu, choć pracy przy obsłudze niewiele bo z 15 min dziennie, jednak był to regularny obowiązek aby customerzy byli zadowoleni - a głównie byli bo duża ich część to byli również userzy zc).

Gotowa paczka to dosyć prosty sposób na mały biznes, dopomogę wiedzą rozwiązaniami/kontaktami dla nowego posiadacza, wstępnie za 1.5k mam chętnego ale na ten moment cena pozostaje niezmienna, jeśli coś się zmieni i będzie nieaktualne dam znać.

Nieskromnie powiem że moim zdaniem nie ma wizualnie ładniejszej strony o tej tematyce i nie prezentuje się jak większość topowych stron w tej niszy po wpisaniu fraz kluczowych w google.