![]() |
|
Nowa szata Zarabiam.com — prezent na 18letnie urodziny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Nowa szata Zarabiam.com — prezent na 18letnie urodziny! (/Temat-Nowa-szata-Zarabiam-com-%E2%80%94-prezent-na-18letnie-urodziny-179357) |
Nowa szata Zarabiam.com — prezent na 18letnie urodziny! - Admin - Dzisiaj 05:56 Nowa szata Zarabiam.com — prezent na 18letnie urodziny! Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu prowadziłem po cichu prace dotyczące wdrążenia i odświeżenia wyglądu Naszego forum - czego już teraz raczej nie sposób nie zauważyć. I tak, wiem, że część z tych rzeczy powinna być zrobiona już dawno — i przytyków tego typu naprawdę nie potrzebuję Chciałem jednak od siebie zrobić dla forum i jego społeczności dać mały prezent, szczególnie że za chwilę Zarabiam.com będzie pełnoletnie i skończy 18 lat.Nowa szata to nie tylko zmiana kolorów czy logo. Przede wszystkim skupiliłem się na tym, żeby forum było wygodniejsze, czytelniejsze i bardziej responsywne (co jeszcze może wymagać drobnych poprawek), tak czy inaczej jest przepaść różnic pomiędzy tym co było a jest. Wielu, w tym Hybrid nie wierzyło że będę skory jeszcze na jakieś zmiany w tym życiu Na pewno będzie trzeba się przyzwyczaić bo wygląd jest całkowicie inny ale wciąż w Naszym stylu. Co ważne jeśli ktoś jeszcze nie umie się przyzwyczaić lub z jakiś względów chce korzystać ze starej szaty to cały czas jest ona aktywna w ustawieniach użytkownika: https://zarabiam.com/usercp.php?action=options - Wystarczy zmiana z Zarabiam3 na Zarabiam2.Co zostało zrobione?
![]() Nowy wygląd jest przede wszystkim bardziej responsywny — forum powinno działać znacznie lepiej na telefonach, gdzie wcześniej wiele rzeczy było ucinanych albo wyglądało po prostu słabo. Oczywiście nadal mogą pojawiać się niedociągnięcia, szczególnie że forum przez lata dorobiło się wielu własnych modyfikacji, pluginów i nietypowych rozwiązań. Jeśli zauważycie coś, co wygląda źle albo nie działa tak jak powinno — dajcie znać - przede wszystkim w wersji komputerowej - ta mobilna responsywność TEJ templatki to dodatek nad którym przysiedziałem extra, choć mobilne forum powinno mieć osobny styl i tu również rozważam EDYCJE starej mobilnej wersji na bardziej odświeżoną. Jeśli macie też dowolne życzenia, co jeszcze warto byłoby wprowadzić technicznie, poprawić albo dodać — piszcie śmiało. Chętnie zbiorę sugestie i usłyszę Wasz feedback, a będziemy dalej dopracowywać forum. ![]() Udanych wakacji i owocnych zarobków w sieci
RE: Nowa szata Zarabiam.com — prezent na 18letnie urodziny! - Czaq - Dzisiaj 06:34 Zdecydowanie przydatna i długo oczekiwana zmiana
|