Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak wyglądają rozliczenia w afiliacji bankowej? (EbrokerPartner / ComperiaLead / M2M) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jak wyglądają rozliczenia w afiliacji bankowej? (EbrokerPartner / ComperiaLead / M2M) (/Temat-Jak-wygladaja-rozliczenia-w-afiliacji-bankowej-EbrokerPartner-ComperiaLead-M2M-178926)

Jak wyglądają rozliczenia w afiliacji bankowej? (EbrokerPartner / ComperiaLead / M2M) - Plichciu - Dzisiaj 11:13

Cześć,

chciałbym zapytać osoby, które aktywnie działają lub działały w afiliacji bankowej, jak realnie wyglądają rozliczenia w praktyce, bo mam mieszane doświadczenia i zaczynam się zastanawiać nad sensem dalszego działania (robię ruch z płatnych reklam).

Moje aktualne obserwacje:

EbrokerPartner
– 5 wniosków wysłanych w listopadzie
– tylko 2 zostały rozliczone
– pozostałe do dziś mają status: wysłany

ComperiaLead
– ok. 15 wniosków wysłanych w okresie 15–22 grudnia
– 3 zmieniły status jako potencjalnie rozliczone
– reszta bez zmian

Money2Money
– ok. 60 wniosków wysłanych w okresie 20–31 grudnia
– wczoraj 16 z nich zostało rozliczonych (26.01)
– pozostałe nadal status bez zmian

Moje pytania do Was:
1. Czy w Waszym doświadczeniu rozliczenia faktycznie przychodzą falami (kolejne raporty po 1–2–3 miesiącach)?
2. Czy jest realna szansa, że część „wiszących” wniosków zostanie jeszcze rozliczona później, czy raczej to, co nie wpadło w pierwszych raportach, przepada?
3. Jak długo zazwyczaj czekacie na ostateczne rozliczenie wniosków bankowych?
4. Czy wnioski, które faktycznie nie zostaną zaakceptowane, zmieniają u Was status na „odrzucony”, czy raczej wiszą miesiącami jako „wysłane” bez decyzji?

Dodam tylko, że wszystkie wnioski tyczą się kampanii pekao, gdzie żeby otrzymać rozliczenie wystarczy, że klient założy konto w banku.