![]() |
|
Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl (/Temat-Konkurs-na-legendarnego-MEMA-Zgarnij-voucher-50-PLN-do-pyszne-pl-178682) |
Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - Shimeon - Wczoraj 01:37 Czołem zarobkowicze. Dawno tu nie było jakiegoś konkursu na zarabiam, więc przychodzę z nowym. Możecie mi dziękować potem. ![]() Najpierw szybkie pytanko. Czy kojarzycie tego gościa z poniższego zdjęcia: ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ![]() Jeśli tak, to się bardzo dobrze składa, gdyż albowiem waszym zadaniem konkursowym będzie użycie powyższego zdjęcia do stworzenia legendarnego mema ze słynnym już cytatem ...więc wiem co to <...>, dziwko! Liczę na waszą kreatywność. Swój autorski tekst możecie dodać w programie graficznym lub na stronie generującej napisy do obrazków. Wygrywa ten użytkownik, który otrzyma najwięcej punktów reputacji od innych użytkowników forum. Zasady konkursu & Dodatkowe informacje:
1. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy forum. 2. Edycja posta jest możliwa tylko przez pierwsze 5 minut od jego opublikowania. 3. Na jeden post konkursowy użytkownika przypada jeden mem obrazkowy. 4. Nieswoje prace (czyt. gotowce znalezione na internecie) nie będą brane pod uwagę. 5. Jeden punkt reputacji jest liczony jako jeden głos. 6. Konkurs trwa do ostatniej minuty dnia 21.11.2025 - Nie zalecam wysyłania postów na ostatnią chwilę. 7. Zwycięzca zostanie ogłoszony parę minut po północy dnia następnego. 8. Pamiętajcie, że spośród wszystkich nadesłanych prac, ja również oddam swój głos na najzabawniejszego legendarnego mema, a ten jeden głos może przesądzić o zwycięzcy w konkursie. Powodzenia!
RE: Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - PremAccHack - Wczoraj 09:42 To ja zacznę, nie udzielam się bo forum już umarło ale 50 ziko droga nie chodzi. @[Ropsont]
RE: Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - Shimeon - Wczoraj 17:12 Niestety edytowałeś swój post po 5 minutach od jego wysłania. Do tego użyłeś innego obrazka, a miał być ten z grzywą, o czym wyraźnie poinformowałem w treści wątku. Jeśli tak to ma wyglądać, że ja po dobroci oferuję wartościową nagrodę, a ktoś inny robi sobie z tego kabaret, no to chyba najwyższa pora anulować konkurs. Jeśli przez następny tydzień nie będzie większego zainteresowania tematem, to konkurs zostanie zakończony przedwcześnie, bez zwycięzcy. Pozdr0 El0 trzy dwa zer0. RE: Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - TakieŻycie - Wczoraj 22:08
RE: Konkurs na legendarnego MEMA | Zgarnij voucher 50 PLN do pyszne.pl - Itachi198 - Dzisiaj 00:51
|