![]() |
|
Wystarczy rok - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wystarczy rok (/Temat-Wystarczy-rok-178660) |
Wystarczy rok - F3niX - 30-10-2025 08:48 Witam. Jak czytasz tą moją głupotę to już Ci współczuje. Chce stworzyć dziennik w którym dzielę się nie tylko jak idzie mi zarabianie ale powrót do normalnego życia wraz z emocjami. Jeżeli kogoś bolą błędy stylistyczne i te inne duperele to też odradzam bo nie umie w to. Pękła mi ćwiara w tym roku jest to moja największa porażka. Przez ostatnie 3 lata straciłem sen życia nie umie sobie radzić z problemami spadła mi pewność siebie do 0 i uzależniłem się od tego całego gówna w internecie TT i inne Frizy.. dlatego taki tytuł chce sprawdzić czy wystarczy rok aby się ogarnąć to co chce. A co chce ? No ostatnio to umrzeć najprędzej bo brak mi chęci do czegokolwiek i nie umie się zebrać od nowa do życia. Celem moim się wrócić finansowo i psychicznie do czasu w którym wiedziałem, że mogę wszystko i robiłem wszystko żeby to osiągnąć. Taka część o sobie wstępu co więcej o upadku i innych porażkach lub sukcesach napiszę w kolejnych postach kiedyś... Jedynie co dopowiem, że nie jestem świeży i kiedyś potrafiłem wyciągnąć kilka tysięcy miesięcznie z internetu na Affilacji i sprzedaży więc moje stanie z poziomu poniżej poziomu morza chce zacząć od tego samego. Od jakiegoś czasu próbuje to zrobić ale dziś zaczynam na całe 30% i budzę w sobie tego psychopatę, którym byłem. Nie będę ściemniał, że moim celem jest żyć spokojnie pracując z kawką i mieć spokój. Celem jest żyć jak psychopata zatracony w zdobywaniu wszystkiego i brania tego co najlepsze. Zadbać o ciśnienie miłych ludzi co zawsze byli dla mnie mili mijając ich nową M3 jadać 3 raz na wakacje do Chorwacji albo inne seszele z 3 pięknymi i wartościowymi kobietami... Bo miłość w tych czasach to żart albo wygrana w totku. Może też jestem niepoprawnym romantykiem i na te szony męskie i damskie szkoda mi słów zostaje być jebni****** albo grzecznym trybikiem. Ale jakieś progi pasuje ustalić... Co chce zobaczyć za rok: -BMW F10 białe 3.0 w dislu aby mogli mówić, że sportowe auto w gnoju to tylko debil kupuje. -100k na wpłatę w własne mieszkanie i kupić coś "swojego" na kredyt. -Motorek nie mówię o nowym stara R6 mi wystarczy -Starego siebie, który kocha kogoś z całych sił i żeby było widać to szczęście w szczerych oczach i wie że to co robi nie jest samolubne... coś mi się pomyliły literki miał być tu Mercedes CLA żebym miał czym jeździć jak beta będzie na serwisie.. A teraz najważniejsze na czym chce zarabiać.. NIE WIEM ![]() -Kończe tworzenie produktu cyfrowego, który zamierzam wciskać dziaciakon na Tiktoku. Będzie w formie ebooka zawierające pseudo porady coachingowe które CHAT GPT ubrał w piękne słowa i grafikę. Tematyka to zrób dwa kroki w tył i zacznij żyć lepiej. Z cena 49.99 zł. czy się uda? Kto nie próbuje.. i tak dalej. Jest to projekt, który bardziej chce zrobić i o nim zapomnieć wrzucając reklamę raz w tygodniu licząc, że może z 3/4 osoby to kupią. -Zaczynam wracać do inwestowania pieniędzy kupuje srebro mam aż 9 uncji póki co i 120$ w krypto LTC I TRX. Gdy zacznę dokładać w to większe pieniądze na pewno stworzę szablon co ile i jakie mam odczucia ale głównym plan opiera się na inwestycji miesięcznej 600 zł i przypomnieć sobie o tym w 2042. Przy okazji śledząc dołki i wykorzystując je na większe zakupy. -Po stworzeniu ebooka spróbuję wrócić do affilacji dawniej współpracowałem z FireAds gdzie ładne sumki potrafiły wpadać nawet i 512 zł dziennie z jednego Leada (Jak ktoś się domyśli i ma stronę gdzie dalej można tak działać bardzo proszę o kontakt.. zapłace najlepiej CPA), które ostatnio zobaczyłem ostatni raz rok temu we wrześniu. Głównym celem jakim sobie narzucę i myślę, że do niedzieli się uda go zrealizować to stworzyć jakieś konta na FB i IG, żeby mieć jakieś zaplecze i pierwszy ruch. Uprzedzając niektórych mam apatię nie ćpam nie pije alkoholu zaczynam w sport chce przebiec maraton i rzucam fajki.. nieudolnie Nie jestem normalny i nie zamierzam. Chce wyrzucić w tym dzienniku wszystko co złe i dzielić się swoją głupotą i 2/3 osobami, którym bardzo nudzi się w zyciu i to czytają. Dziękuje <3Następny post planowany w niedzielę gdzię już podzielę się samymi dokonaniami związanymi z finansami zarabianiem przez neta i dalszymi krokami.. Ten post jest w sporej mierze dla własnej motywacji i determinacji żeby się nie poddać. Bo jak to będzie wyglądało jak za tydzień już tu nie zaglądne. Pozdrawiam użytkownika tego forum, ktorego poznalem ostatnio w podróży zgadaliśmy się i zarzucił mi ten pomysł RE: Wystarczy rok - itmaster - 30-10-2025 09:53 O, dziennik może być ciekawy i nieszablonowy ![]() Takie mogą być ciekawsze, niż te pisane pod linijkę. Powodzenie życzę w ogarnięciu tego wszystkiego. RE: Wystarczy rok - F3niX - Wczoraj 22:51 Witam w niedzielę po świętach Z okazji, że były święta to niewiele działałem ale coś tam zawsze a obiecałem, że napiszę. Nie lubię rzucać słów na wiatr dodatkowo jak pisałem chce się zmienić w potwora pełnego działania. Mówiłem też że coś na temat swojej głowy będę wtrącał więc po 3 tygodniach detoksu od tiktoka FB i socjal mediów nie patrząc na życie znajomych albo nieznajomych którym to życie się udało widzę duże zmiany głowa jest znacznie spokojniejsza i potrafię się lepiej skupić nawet wskoczyłem z 800 na 900 ELO w szachach na chess.comie Opisze dokładniej cele i na jakim są etapie Dodatkowo do poprzednich chciałbym wzmocnić trochę swoją poduchę finansową i zdobyć 500 dolarów więc jeden z mniejszych celów i chciałbym jako pierwszy go zrealizować dodatkowo. -AUTO jako główny cel motywujący, który chce zrealizować mam już trochę odłożone i myślę, że dodatkowe 12 tysięcy w zupełności wystarczy na zakupi i koszty początkowe -0/100k na mieszkanie -0/12k na Motorek Ogólny: 0/124.000 (: Cel do 30-10-2026 Będę go aktualizował gdy zarobione pieniądze trafią do mych chytrych łapek. Co do mojego E-Booka to jest skończony. Teraz jakąś reklmę wymyślić.. czat GPT wymyśli. I zobaczymy czy jak to pójdzie i czy cokolwiek się sprzeda. Nie wypowiadam się wiele bo nie wierzę w to osobiście. Inwestycje: Kupiłem kilka skinów i skrzynek do CSGO2 po aktualizacjach w dołkach za 220 zł z dodatkowych pieniędzy, kilku złotych co znalazłem na Steamie i kilku innych stronach z tym związanych. W sumie myślę, że nie wydałem więcej niż 290 zł. Wg mnie końcówka Grudnia będzie dobrym czasem na ich sprzedaż gdy wszystko się unormuje i może troszkę urośnie. Aktualna wartość wg przelicznika z przeglądarki to 547.91zł ![]() -Affilacja Jak mówiłem chciałem stworzyć kilka kont i to się udało dokładnie dwa konta. Wrzuciłem tępą reklamę w BIO co poskutkowało dwoma ledami...lidami.. dwóch debili klikło w link. 8 zł 56 groszy!! ![]() Więc spróbuję utrzymać ten rytm i nastęnym razem jak się tu zjawię oby były już 4. Jak będę miał czas to popracuje nad tym żeby to było bardziej sensowne. Póki co jak pisałem jest to głównie dla mojej motywacji i żeby się zmuszać do działania. Przede wszystkim skupiam się teraz na znalezieniu niszy dla siebie przy okazji coś tam robiąc. RE: Wystarczy rok - Itachi198 - Dzisiaj 02:22 Ciekawy jestem czy uda Ci się coś zarobić na tych skrzynkach z CS2. Moim zdaniem ciężki kawałek chleba. Osobiście chyba wolałbym inwestować na dłuższy okres czasu w skrzynki operacji (np shattered web) jest ich ograniczona ilość, drożeją z roku na rok. Będę zaglądał, nie poddawaj się za szybko ![]() Łap pierwszego reputa, na zachętę! |