|  | 
| 1500 zł do wygrania w prostym konkursie dla użytkowników Monazo.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Blog (/Forum-Blog-466) +--- Wątek: 1500 zł do wygrania w prostym konkursie dla użytkowników Monazo.pl (/Temat-1500-zl-do-wygrania-w-prostym-konkursie-dla-uzytkownikow-Monazo-pl-178644) | 
| 1500 zł do wygrania w prostym konkursie dla użytkowników Monazo.pl - Admin - 24-10-2025 15:59 
1500 zł do wygrania w prostym konkursie dla użytkowników Monazo.pl (nowy portal do zarabiania na bankach i krypto) Portal do zarabiania na promocjach bankowych i krypto, Monazo.pl, doczekał się nowej wersji – 2.0.  Z okazji premiery Monazo 2.0 na portalu wystartował konkurs, gdzie w puli nagród jest 1500 zł w voucherach do Allegro. Za pierwsze miejsce można wygrać 1000 zł, za drugie i trzecie po 250 zł. Zasady konkursu są dosyć proste, więc w sumie warto spróbować – tym bardziej że Monazo w tej wersji to realnie topowa stronka do zarabiania na promocjach bankowych (i nie tylko) w PL, biorąc pod uwagę m.in. użyteczność właśnie dodanych przez nich funkcji, więc dla części osób sam portal może okazać się fajnym odkryciem. Żeby wziąć udział w konkursie, trzeba: 
 Konkurs trwa do 30 listopada 2025 roku (z zastrzeżeniem że jeżeli do tego czasu nie weźmie w nim udziału przynajmniej 150 osób, to mogą go przedłużyć o max 30 dni). Swojego czasu na forum przeprowadziłem analizę Monazo, dlatego zainteresowanych tym serwisem odsyłam do tamtego posta. W skrócie – wtedy pisałem: Choć Monazo działa zaledwie od początku lipca, platforma już teraz wygląda naprawdę nieźle, a prezentowane na niej oferty to sprawdzone promocje od znanych banków i brokerów, więc można korzystać i nie ma się czego bać. Dla mnie największym plusem strony są przejrzyste, zrozumiałe opisy ofert i warunków. Zwłaszcza w porównaniu do zawiłych regulaminów promocji, których rozszyfrowywanie samemu zajmuje dużo czasu, nawet dla “starych wyjadaczy” jak ja. Powodzenia wszystkim w konkursie!  |