Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? (/Temat-Czy-komus-jeszcze-zycie-leci-za-szybko-czy-tylko-mi-178631)

Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - 4maew - Dzisiaj 10:58

serio, mam wrażenie, że jeszcze chwilę temu był styczeń, a teraz zaraz koniec roku. dni mijają jak godziny, tygodnie znikają jak nic. człowiek niby coś robi, chodzi do pracy, spotyka się ze znajomymi, ale jak się zatrzyma na chwilę, to nie wie, gdzie ten czas uciekł.

czy to kwestia wieku, rutyny, internetu, czy po prostu tak już działa dorosłość? macie jakieś swoje sposoby, żeby zwolnić tempo czy ogarnąć się?

RE: Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - Zaperr44 - Dzisiaj 13:25

No tak jest. Z roku na roku ten czas przyśpiesza. Pamiętam jak jeszcze balowałem na sylwestra, a tu zaraz znowu święta. Niedługo wejdziemy w prędkość warpową jak w Star Warsach

RE: Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - milo - Dzisiaj 14:53

Dorosłość. Im starszy jesteś tym szybciej czas leci.

RE: Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - Shimeon - Dzisiaj 14:56

Wydaje ci się. Big Grin Czas normalnie płynie, a wrażenie przyspieszenia wynika jedynie z tego, że obecnie człowiek więcej swego czasu spędza na komputerze i/lub w telefonie.

(Dzisiaj 10:58)4maew napisał(a):  macie jakieś swoje sposoby, żeby zwolnić tempo czy ogarnąć się?

Rzadziej zerkaj na zegarek. Rolleyes

RE: Czy komuś jeszcze życie leci za szybko, czy tylko mi? - itmaster - Dzisiaj 18:00

No niestety, im dalej tym gorzej z tym czasem. Najwolniej czas płynął jak się było w szkole.