![]() |
Szukam Programu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Szukam Programu (/Temat-Szukam-Programu-178621) |
Szukam Programu - LUDEK78 - Dzisiaj 00:09 Witam serdecznie. Mam dość sporą grupę na Facebook i otworzyłem również Blog z tematyką zielarską. Głównie opisuje na co pomagają zioła suszone i takiego programu partnerskiego szukam. Obecnie mieszkam w UK ale większość ludzi na Grupie FB to ludzie z Polski i Myślę że tak samo będzie z Blogiem. Czy znacie może jakiś dobry program partnerski co ma naprawdę dużo ziół w postaci suszu? Za każdą pomoc jestem wdzięczny i z góry bardzo dziękuję. RE: Szukam Programu - itmaster - Dzisiaj 07:34 Jedynie co mi przychodzi na myśl, to możesz zerknąć na laboratoriumzielarza.pl, tam mają swój program partnerski. Tylko uprzedzam nie działałem tam, tylko kojarzę, że taki jest bo kiedyś widziałem chyba na webepartners też ich mają. |