<Sprzedam> Konto lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: <Sprzedam> Konto lockerz (/Temat-Sprzedam-Konto-lockerz-17862) |
<Sprzedam> Konto lockerz - Boonys - 11-12-2010 12:18 Yo Mam do sprzedania konto lockerz, Na koncie jest 22.5k ptz,z-list,wygrana tylko 1 tapeta,jest parę fake chyba,nie pamiętam. 1925 filmików nie obejrzanych. Cena?Nie wiem po ile takie konto chodzi.Interesuję mnie jakieś ~25 zł bo mi trzeba na słuchawki. Dane na jakie trza wysyłać pieniążki podam na PW jak się dogadamy żeby nie było żadnych problemów. Pozdro RE: <Sprzedam> Konto lockerz - Lubelak - 11-12-2010 12:58 Podaj jakiś kontakt jestem zainteresowany RE: <Sprzedam> Konto lockerz - Boonys - 11-12-2010 17:42 Oferta dalej aktualna. Powód: Brak odzewu. RE: <Sprzedam> Konto lockerz - varit - 12-12-2010 12:17 Użytkownik godny polecenia, można mu zaufać. Szybki kontakt, wszystko sprawnie. Wieczorem wpłaciłem pieniądze rano już mam hasło. <Sprzedam> Konto lockerz - Roben - 30-07-2012 11:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |