Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) (/Temat-Luckywatch-pro-zarabiaj-na-ogladaniu-YouTube-autopilot-178574)

Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - Wczoraj 22:07

Hejka świry Cool

Wpadł mi w ręce ciekawy projekt- LuckyWatch.
Płaci za oglądanie filmików na YouTube, ale uwaga- po rejestracji jest dostępna instrukcja jak skonfigurować autopilot na smartfonie!

Czyli ustawiamy makro, a ono sobie klika i "ogląda" filmiki- my tylko odpalamy je raz na godzinę.

Kolejnym mega mega plusem jest trójpoziomowy system poleconych. Ja zamierzam zbudować niemałą siatkę poleconych, raczej liczoną w setkach ludzi. Cool

Oprócz dolarów za oglądanie, zbieramy "Clover Points" które możemy zamienić na kolejne dolary, zwiększenie zarobków o 10,20,50% na dobę/tydzień/miesiąc itp.
Clover Points zbieramy również, kiedy nasz polecony obejrzy filmik.

[Obrazek: f2a8594c6664d.png]

Przetestowałem, wypłaciłem próbne dolarki na binance. Załączam oczywiście dowód wypłaty- na tym forum promuję wyłącznie programy, z których wypłaciłem kasę.

Zachęcam do testowania i budowania swojej siatki poleconych (mała wskazówka- są kraje w których 1$ to dużo pieniążków i Ci ludzie bardzo chętnie się rejestrują i oglądają filmiki Cool )

Czysty link: KLIK

Reflink: KLIK