![]() |
Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) (/Temat-Luckywatch-pro-zarabiaj-na-ogladaniu-YouTube-autopilot-178574) |
Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - Wczoraj 22:07 Hejka świry ![]() Wpadł mi w ręce ciekawy projekt- LuckyWatch. Płaci za oglądanie filmików na YouTube, ale uwaga- po rejestracji jest dostępna instrukcja jak skonfigurować autopilot na smartfonie! Czyli ustawiamy makro, a ono sobie klika i "ogląda" filmiki- my tylko odpalamy je raz na godzinę. Kolejnym mega mega plusem jest trójpoziomowy system poleconych. Ja zamierzam zbudować niemałą siatkę poleconych, raczej liczoną w setkach ludzi. ![]() Oprócz dolarów za oglądanie, zbieramy "Clover Points" które możemy zamienić na kolejne dolary, zwiększenie zarobków o 10,20,50% na dobę/tydzień/miesiąc itp. Clover Points zbieramy również, kiedy nasz polecony obejrzy filmik. ![]() Przetestowałem, wypłaciłem próbne dolarki na binance. Załączam oczywiście dowód wypłaty- na tym forum promuję wyłącznie programy, z których wypłaciłem kasę. Zachęcam do testowania i budowania swojej siatki poleconych (mała wskazówka- są kraje w których 1$ to dużo pieniążków i Ci ludzie bardzo chętnie się rejestrują i oglądają filmiki ![]() Czysty link: KLIK Reflink: KLIK |