Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) (/Temat-Luckywatch-pro-zarabiaj-na-ogladaniu-YouTube-autopilot-178574)

Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - 18-09-2025 22:07

Hejka świry Cool

Wpadł mi w ręce ciekawy projekt- LuckyWatch.
Płaci za oglądanie filmików na YouTube, ale uwaga- po rejestracji jest dostępna instrukcja jak skonfigurować autopilot na smartfonie!

Czyli ustawiamy makro, a ono sobie klika i "ogląda" filmiki- my tylko odpalamy je raz na godzinę.

Kolejnym mega mega plusem jest trójpoziomowy system poleconych. Ja zamierzam zbudować niemałą siatkę poleconych, raczej liczoną w setkach ludzi. Cool

Oprócz dolarów za oglądanie, zbieramy "Clover Points" które możemy zamienić na kolejne dolary, zwiększenie zarobków o 10,20,50% na dobę/tydzień/miesiąc itp.
Clover Points zbieramy również, kiedy nasz polecony obejrzy filmik.

[Obrazek: f2a8594c6664d.png]

Przetestowałem, wypłaciłem próbne dolarki na binance. Załączam oczywiście dowód wypłaty- na tym forum promuję wyłącznie programy, z których wypłaciłem kasę.

Zachęcam do testowania i budowania swojej siatki poleconych (mała wskazówka- są kraje w których 1$ to dużo pieniążków i Ci ludzie bardzo chętnie się rejestrują i oglądają filmiki Cool )

Czysty link: KLIK

Reflink: KLIK

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - Zaperr44 - 19-09-2025 14:19

Ile czasu poswieciles na te 0,88?
Ja próbowałem, ale wyskoczyło: access to viewing is restricted

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - 19-09-2025 14:57

Jakieś 10 dni. Ale błąd wyskakuje kiedy odpalasz bota czy nawet jak ręcznie próbujesz filmik włączyć? Musisz oglądać na telefonie to ważne. Te trzy checkboxy przed uruchomieniem filmiku zaświeciły się na zielono?

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - Ania-Bąk - 19-09-2025 21:39

na co można wypłacać kase?

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - 20-09-2025 23:18

Wypłaty są na:

Payeer (min. 0.1$)
Volet (min 1.2 $)
Tron (TRX) (min. 0.35$)
Steam (min 0.35$)
Telegram (gwiazdki) (min 1$)
USDT po sieci Bep20 (min 0.18$)

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - 30-09-2025 07:31

Wypłata w 5 minut doszła, a ja odpalam licznik:

Wypłacono:
1.9$

Siatka poleconych:
49

[Obrazek: luckywatch-proof.png]

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - 16-10-2025 22:03

Niestety brak czasu na działanie, choćby na odpalenie bota.

Wypłata doszła w ciągu trzech minut.

Wypłacono:
2.87$

Siatka poleconych:
62

Za clover points polecam kupować boosta +50% za 1 dzień. Najbardziej się opłaca, oczywiście zakładając, że wykorzystamy go do końca.

Wypłacono:
[Obrazek: luckywatch.png]

RE: Luckywatch.pro - zarabiaj na oglądaniu YouTube (autopilot) - maxiu170 - Wczoraj 17:40

Wypłata w godzinę dotarła.

Wypłacono:
3.86$

Siatka poleconych:
77

[Obrazek: luckywatch-proof.png]