Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
2025 - doradźcie w co zainwestować? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: 2025 - doradźcie w co zainwestować? (/Temat-2025-doradzcie-w-co-zainwestowac-178556)

2025 - doradźcie w co zainwestować? - sarennka - Dzisiaj 09:55

Cześć wszystkim, od dłuższego czasu chodzi mi własny biznes po głowie, problem jest taki, że nie umiem zdecydować się na jeden pomysł, a chciałabym skupić się na nim w 100%, niż się rozmieniać na drobne.

Proszę doradźcie jeśli możecie, co według Was ma największy potencjał (dla całego obrazu sytuacji - mieszkam blisko Poznania, rodzice mają dużą działkę w lubuskim, mam elastyczne godziny pracy, mąż - specjalista SEO)

Kolejność losowa:

- ściąganie aut z zagranicy - i tu raczej marki premium, w przeszłości ściągnęłam już jedno z USA, zarobek całkiem przyzwoity i mam miejsce na ich stanie, minus to czas i ryzyko kupowania kota w worku,

- zakupiłam hafciarkę komputerową z myślą o wyszywaniu nadruków na koszulkach/bluzach. Chyba nie wiem jak z tym ruszyć i co konkretnie miałabym wyszywać,

- zakup działki rekreacyjnej pod miastem i przystosowanie jej do urządzania imprez typu panieński, urodziny itd, czyli zakup gruntu + postawienie domku całorocznego + jacuzzi,

- własny sklep i handel jakimiś pierdołami z AliExpress na zasadzie kupię tanie sprzedam drożej. Kolega sprzedaje tak balony i inne duperele, i całkiem dobrze wychodzi,

- mam pozostałości po starej grupie na fb, którą prowadziłam głównie dla kobiet. Pomysł stworzenia własnego ebooka + kursu i go promowanie w tej grupie,

- zakup nieruchomości za granicą - niestety nie wiem dużo na ten temat. Posiadamy nieruchomość w Polsce ale raczej traktuję ją jako dochód pasywny, niż „biznes”.

Wszystkie rady miło widziane Smile Dzięki

RE: 2025 - doradźcie w co zainwestować? - itmaster - Dzisiaj 13:20

O kurczę ale duża rozpiętość jeśli chodzi o branże. Może najlepiej sobie zadaj pytanie na czym z tych rzeczy najlepiej się znasz i co by Ci dało największą satysfakcję. Wtedy interes lepiej idzie, niż robienie czegoś na siłę.

No i najważniejsze już masz - czyli męża SEOwca, bo praktycznie każdy z biznesów będzie potrzebował strony, promocji w wyszukiwarkach, itp.Wink

RE: 2025 - doradźcie w co zainwestować? - sarennka - Dzisiaj 13:33

@itmaster w tym największy problem, że ja bym chciała wszystko robić Big Grin

Chyba potrzebuję kogoś kto mi powie „idź w to, resztę odrzuć” Wink