Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Z Prokrastynacją Czas SKOŃCZYĆ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Z Prokrastynacją Czas SKOŃCZYĆ (/Temat-Z-Prokrastynacja-Czas-SKONCZYC-178548)

Z Prokrastynacją Czas SKOŃCZYĆ - Shimeon - 07-09-2025 12:52

Ogólnie jest to mój drugi dziennik na zarabiam. Nie planowałem zakładania nowego, ponieważ wcześniej niezbyt często zaglądałem do tego działu wszak zmieniłem zdanie
i teraz tu jestem. Big Grin

Czym się obecnie zajmuję w internecie?

Jeśli mowa o wyłącznej pracy zdalnej to nic specjalnego. Od lat działam w kilku sprawdzonych panelach ankietowych. Jednocześnie bez pośpiechu testuję w kolejce następne serwisy GPTA.

To jest jak na razie moja jedyna "praca" zarobkowa. Czasami zdarzy mi się coś komuś odsprzedać. Z ciekawostek to niegdyś bawiłem się sprzedażą kont współdzielonych oraz miałem jednorazową przygodę z e-whoringiem - udało mi się namówić jednego starego pryka z Holandii do zakupu (nie)moich nudesów za 10 jurro. Sex

Bezskutecznie próbowałem również swoich sił w dropshippingu.

Co mam w planach na TERAZ?

Prowadzę grupę na Facebooku i systematycznie zapładniam liczbę jej członków. Sex W chwili pisania tego postu ich liczba wynosi skromne kilkadziesiąt. Zobaczymy co z tego wyniknie. W każdym razie nie nastawiam się na nie wiadomo jak duże zasięgi, ale na pewno wykorzystam okazję, jeśli taka nadejdzie, do monetyzacji zaplecza. Wink

Trzy lata temu (czy dwa?) własnoręcznie zrobiłem autorski one page w html + css pod erodate. Najwięcej trudu sprawiło mi dopasowanie stylu responsywnego, ale jak to się mówi
Dla chcącego nic trudnego.

Od tamtej pory gotowy LP biesiaduje u mnie na Google Drive i lada moment wykorzystam go do zarabiania w afi na niebieskiej platformie z ptaszkiem. cash I tu już na czysto do celów zarobkowych tylko muszę jeszcze sobie załatwić domenę z certyfikatem. Więcej o tym wkrótce.

Co mam w planach na PRZYSZŁOŚĆ?

Z racji mojej nieprzychylności względem pracy na etacie (wielkie no-no) oraz pragnieniem bycia niezależnym finansowo w niedalekiej przyszłości planuję obrać na celownik tematykę inwestowania w papiery wartościowe:

[Obrazek: 47d3a48556f78da78536aadcccfafe90.jpg]

zarówno te długie jak i krótkoterminowe.

Pierwsze pytanie - w co konkretnie? Nie wiem. Zastanawiam się. Interesuje mnie trading na szeroką skalę. Na myśl przychodzą mi takie platformy inwestycyjne jak eToro, XTB.

Drugie ważniejsze pytanie - kiedy konkretnie? Hmm... w przyszłym roku? Idea

Swoją drogą nie wiem jak @Admin, lecz gdy widzę gdzieś bądź słyszę słowa "fundusz inwestycyjny" to mi się zapala czerwona lampka w głowie. minus Czy nie przesadzam? Big Grin

Z jakimi problemami borykam się na co dzień?

Jak w tytule wątku. Z umiarkowaną prokrastynacją. Wiele rzeczy przekładam na później. Ciężko mi się za cokolwiek zabrać, bo zawsze jestem taki rozkojarzony do jakiegoś stopnia. Niemniej jednak gdy już się za coś zabiorę to robię to do samego końca jak chociażby pisząc teraz ten dziennik. Nie przerywam w trakcie. Sex

I właśnie po to założyłem ten dziennik, abyście WY byli obserwatorami moich codziennych zmagań i działań w walce z moim umiarkowanie nasilonym prokrastination. impreza

Jak często będę wrzucał nowe posty?

Tego też nie wiem. Ja normalnie nic NIE WIEM. Jestem nicniewiedzący. Xpokerface
Niczego nie obiecuję, ale postaram się coś wrzucić min. raz na tydzień. To będzie w głównej mierze zależało od tego czy będę miał coś ciekawego do powiedzenia/pokazania, a także samego zainteresowania moim dziennikiem. Na pewno nie zamierzam wrzucać do dziennika zdjęć samych statystyk. Natomiast chcę, by ten dziennik stał się ciekawy merytorycznie.

Ok... Co mam w planach na dziś?

- Zlecić wypłatę z kilku paneli ankietowych (tak, nawet tego mi się nie chce robić).
- Podziałać coś w temacie grupy na Facebooku.
- W najbliższym tygodniu (nie dziś) mam zamiar zapoznać się z tutorialem "Twitter Peaceful Profits" Smile

RE: Z Prokrastynacją Czas SKOŃCZYĆ - itmaster - 07-09-2025 12:58

Jaka tematyka grupy na FB?
Czyli jak rozumiem wracasz do promocji ero ale w afiliacji?

Będę obserwował i trzymam kciuki żeby Ci się chciało.Big Grin

RE: Z Prokrastynacją Czas SKOŃCZYĆ - radek0389 - Wczoraj 10:35

Pracy na etacie moeisz: no no. Ale rozumiem ze aktualnie twoim źródłem utrzymania jest etat? Przy jakiej kwocie z internetu masz zamiar ją porzucić?