Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dodawanie ogłoszeń na grupach FB + Konto FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Zlecenia (/Forum-Zlecenia-306)
+---- Wątek: Dodawanie ogłoszeń na grupach FB + Konto FB (/Temat-Dodawanie-ogloszen-na-grupach-FB-Konto-FB-178547)

Dodawanie ogłoszeń na grupach FB + Konto FB - EfectiveWork - 05-09-2025 09:03

Witam !

1. Nazwa usługi: Stażowe konto FB + Wystawianie ogłoszeń na grupach

2. Opis usługi: Szukam osoby, która posiada stażowe konta FB. Może to być damskie lub męskie konto. Zależy mi tylko na tym aby konto wyglądało naturalnie i realnie, bez żadnych ubarwień. Totalny realizm osoby. Dodatkowo oprócz konta potrzebuję osoby, która bardzo dobrze zna algorytmy Facebooka w sprawie wystawiania ogłoszeń na grupy, które związane są z zdalną pracą. Grupy z całej Polski i grupy z wszystkich miast. Oferuję realną zdalną pracę więc to żaden black hat, ale niestety ja się tak dobrze na FB nie znam i otrzymałem filtr na dodawanie kolejnych ogłoszeń. A więc zależy mi aby jak najwięcej osób na Messenger napisało odnośnie tematu pracy zdalnej i następnie aby koniecznie przekierować go na mój email. 

Reasumując kupie konto FB, które wygląda naturalnie + na tym koncie zgodnie z schematem działania będą wystawiane wiadomości na grupę odnośnie tego, że oferuję płatną współpracę/pracę. 

3. Kontakt: Zainteresowane osoby, które mają doświadczenie i pomysł na sprowadzenie jak najwięcej osób z FB proszę o kontakt wyłącznie na PRIV.

4. Oczekiwana cena: Nie będę rzucał cenami. Po prostu się głosisz otrzymasz dokładniejsze szczegóły i uzgodnimy cenę. 

5. Preferowany sposób zapłaty:  Paypal/Revoult, Blik, Przelew

Pozdrawiam