![]() |
|
Kanał youtube - monetyzacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Kanał youtube - monetyzacja (/Temat-Kanal-youtube-monetyzacja-178538) |
Kanał youtube - monetyzacja - Fivers - 24-08-2025 01:58 Siema! Prowadzę kanał na YT - youtube.com/channel/UCPCDci1V1-Ey-sLkaRC1rRA/ Z racji tego, że treści, które wrzucam to tzw. "Ponowne wykorzystanie treści", to przez to nie YT nie daję mi monetyzacji na kanale. I teraz pytanie do Was, w jaki sposób mogę zmonetyzować kanał? RE: Kanał youtube - monetyzacja - Leoborges0 - 24-08-2025 06:41 czyli co te wszystkie kanały z shotami z twitcha kicka co jest pełno tez nie maja odpalonej monetyzacji ? czy tylko ty nie masz , zapewne trzeba robic tak jak szklana daje szoty ale dodaje jakąś narracje do tego RE: Kanał youtube - monetyzacja - gacek017 - 24-08-2025 09:09 Mam kanał z kompilacjami ponad 30k subów i to samo, bez narracji i jakiegokolwiek wkładu własnego w te filmy szanse zerowe na monetyzacje. Zostaje ci przy montażu dodawać jakieś swoje wstawki reklamowe i linki w opisie, ewentualnie linki w przypiętym komentarzu do filmu ;P RE: Kanał youtube - monetyzacja - Maxkipl - 27-08-2025 02:11 Przy takim contencie i grupie docelowej, to pewnie jakieś skrzynki. RE: Kanał youtube - monetyzacja - flickbank - 06-10-2025 05:46 YouTube nie daje monetyzacji za ponownie użyte treści. Aby zarabiać: Dodaj własny komentarz, głos lub analizę, by uczynić filmy „transformative”. Użyj afiliacji (linki partnerskie), wsparcia od widzów (Patreon, Tiply), merchu, lub współprac sponsorskich. Przenieś ruch na inne platformy (TikTok, blog). Usuń reuploady i złóż ponowny wniosek o monetyzację po zmianach. |