![]() |
Kanał youtube - monetyzacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Kanał youtube - monetyzacja (/Temat-Kanal-youtube-monetyzacja-178538) |
Kanał youtube - monetyzacja - Fivers - Dzisiaj 01:58 Siema! Prowadzę kanał na YT - youtube.com/channel/UCPCDci1V1-Ey-sLkaRC1rRA/ Z racji tego, że treści, które wrzucam to tzw. "Ponowne wykorzystanie treści", to przez to nie YT nie daję mi monetyzacji na kanale. I teraz pytanie do Was, w jaki sposób mogę zmonetyzować kanał? RE: Kanał youtube - monetyzacja - Leoborges0 - Dzisiaj 06:41 czyli co te wszystkie kanały z shotami z twitcha kicka co jest pełno tez nie maja odpalonej monetyzacji ? czy tylko ty nie masz , zapewne trzeba robic tak jak szklana daje szoty ale dodaje jakąś narracje do tego RE: Kanał youtube - monetyzacja - gacek017 - Dzisiaj 09:09 Mam kanał z kompilacjami ponad 30k subów i to samo, bez narracji i jakiegokolwiek wkładu własnego w te filmy szanse zerowe na monetyzacje. Zostaje ci przy montażu dodawać jakieś swoje wstawki reklamowe i linki w opisie, ewentualnie linki w przypiętym komentarzu do filmu ;P |