![]() |
Konta Gmail / Hurt Mega Tanio - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30) +---- Wątek: Konta Gmail / Hurt Mega Tanio (/Temat-Konta-Gmail-Hurt-Mega-Tanio-178445) |
Konta Gmail / Hurt Mega Tanio - Tomekproer2 - 27-07-2025 20:09 CENNIK 1-9 kont - 3,20 zł/szt. 10-19 kont - 3,00 zł/szt. (mała zniżka!) 20-49 kont - 2,80 zł/szt. (więcej oszczędzasz!) 50-99 kont - 2,50 zł/szt. (duża obniżka!) 100+ kont - 2,10 zł/szt. (NAJLEPSZA CENA!) 200 kont+ 1,90 /szt GWARANCJA 2 TYGODNIE! Jeśli konto wymaga kodu, nie loguje się lub jest nieaktywne - natychmiast wymieniamy je na nowe! Kupujesz bezpiecznie - zero ryzyka! OPIS KONT: Świeże (różne daty założenia) - możesz dostać zarówno nowe, jak i starsze konta. Logowanie przez przeglądarkę/e-mail - konta NIE MAJĄ przypisanego: numeru telefonu, zapasowego e-maila, blokady 2FA. Gotowe do natychmiastowego użycia! MASZ PYTANIA? PISZ ŚMIAŁO! Chcesz kupić? Podaj ilość, a wszystko omówimy! KONTAKT: Discord: WeedTV Priv na tej stronie GG: 69984193 METODY PŁATNOŚCI: PayPal - bez prowizji. BLIK - aktualnie obsługuje wszystkie banki z tą funkcją. Przelew bankowy - bezpłatny w mBanku i innych bankach z darmowymi przelewami. Przelew ekspresowy (+5 zł tylko przy braku darmowych opcji). Paysafecard (PSC) - prowizja 20 zł (anonimowa płatność). kryptowaluty (BTC, ETH, MONERO) - min. 1 potwierdzenie transakcji. UWAGA: Wysyłka kont dopiero po zaksięgowaniu płatności. RE: Konta Gmail - ZapomnianaUwU - 31-07-2025 13:57 Dostałam nie tylko działające konta, ale też pomocne wskazówki. Sprzedawca polecił mi darmowe aplikacje i wtyczki, dzięki którym mogę korzystać z nieograniczonej liczby kont bez żadnych problemów. Wszystko działa idealnie, a dodatkowa pomoc w ustawieniu wszystkiego to miły bonus. RE: Konta Gmail - Sokół89 - 03-08-2025 17:50 Właśnie kupiłem, szybki kontakt, konta wysłane od razu. Korzystałem już kiedyś i jak kiedyś tak i teraz bez problemów. Dokładnie jak komentarzy wyżej, wskazówki, porady. Nie zawiodłem się i napewno wrócę jeszcze kupić. Polecam bardzo mocno ![]() RE: Konta Gmail - Tomekproer2 - 15-08-2025 14:48 (27-07-2025 20:09)Tomekproer2 napisał(a): CENNIK |