![]() |
Konta Gmail - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30) +---- Wątek: Konta Gmail (/Temat-Konta-Gmail-178445) |
Konta Gmail - Tomekproer2 - 27-07-2025 20:09 ? Cennik: ✔ 1–9 kont – 3,20 zł/szt. ✔ 10–19 kont – 3,00 zł/szt. (mała zniżka!) ✔ 20–49 kont – 2,80 zł/szt. (więcej oszczędzasz!) ✔ 50–99 kont – 2,50 zł/szt. (duża obniżka!) ✔ 100+ kont – 2,10 zł/szt. (NAJLEPSZA CENA! ?) ? GWARANCJA 2 TYGODNIE! Jeśli konto wymaga kodu, nie loguje się lub jest nieaktywne – natychmiast wymieniam je na nowe! ❌?✔ Kupujesz bezpiecznie – bez ryzyka! ? OPIS KONT: ✅ Świeże (różne daty założenia) – możesz otrzymać zarówno nowe, jak i starsze konta. ✅ Logowanie przez przeglądarkę/e-mail – konta nie mają przypisanego: numeru telefonu, zapasowego adresu e-mail, blokady 2FA. ✅ Gotowe do natychmiastowego użycia! ? MASZ PYTANIA? PISZ ŚMIAŁO! Chcesz kupić? Podaj ilość, a wszystko omówimy! ? ✉ Kontakt: Discord: WeedTV Priv na tej stronie GG 69984193 ? Metody płatności: PayPal – bez prowizji. BLIK – tylko jeśli Twój bank obsługuje PayPal (płatność bez prowizji). Przelew bankowy – bezpłatny w mBanku lub innych bankach z darmowymi przelewami. Przelew ekspresowy (5 zł) tylko w przypadku braku darmowych opcji. Paysafecard (PSC) – prowizja 20 zł (anonimowa płatność). kryptowaluty (BTC, ETH, MONERO) – wymagane min. 1 potwierdzenie transakcji. Uwaga: Wysyłka kont dopiero po zaksięgowaniu płatności. RE: Konta Gmail - ZapomnianaUwU - 31-07-2025 13:57 Dostałam nie tylko działające konta, ale też pomocne wskazówki. Sprzedawca polecił mi darmowe aplikacje i wtyczki, dzięki którym mogę korzystać z nieograniczonej liczby kont bez żadnych problemów. Wszystko działa idealnie, a dodatkowa pomoc w ustawieniu wszystkiego to miły bonus. |