Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie (/Temat-Poszukuje-pomocy-w-znalezieniu-sposobu-na-zarabianie-na-telefonie-178370)

Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Arcanv92 - 27-06-2025 19:41

Użytkownik
65
Opublikowano teraz
Cześć,

Szukam jakiejś aplikacji na telefon na której przez około godzinkę dziennie będę mógł coś zarobić, jeżeli realnie dało by się na tym zarobić średnio 10-15zł to juz by mi odpowiadało. Zawęże troche krąg poszukiwań i wypisze co już znam:

Microsoft Rewards - Używam i dokładnie czegoś takiego szukam, osiągnięcie dziennego limitu punktów zajmuje może z 5 minut i to zawsze pewniak, nikt ci nic nie odrzuci lub nie zaakceptuje, tylko zawsze masz pewnosc, ze za wykonanie jasno sprecyzowanej czynnosci dostaniesz jasno sprecyzowana zaplate

Ankiety - Tutaj mam mieszanie uczucia, generalnie to nie mam dobrych doswiadczen z ankietami ze wzgledu na to, że zarobek z nich w przelozeniu na poswiecony czas jest dla mnie nie porozumieniem, nie wspominajac, że mase ankiet porobisz 5-10 minut po czym cie wywala i nic z tego nie masz. Aktualnie jeszcze daje szanse apce Prime Opinion i chcę zobaczyc realnie przez pewien czas jak to bedzie szło, ale narazie wszystkie moje uprzedzenia do ankiet sie tylko tam potwierdzaja, chyba, że ktos ma jakąs "najlepsza z najlepszych" apek z ankietami gdzie mozna tam realnie cos uciupac?

Placenie za granie w gry - To w ogole odpada

Płatne zadania typu załóz konto tam, zrob XXX - Tez odpada

Czy ktos zna jeszcze jakis magiczny sposób Tongue? Ze swojej strony deklaruje się, że jak jakis sposob bedzie sensowny i mi podejdzie to zarejestruje sie z podanego Refa

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Shimeon - 28-06-2025 18:08

Myślałeś o miningu?