Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (https://zarabiam.com/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie (/Temat-Poszukuje-pomocy-w-znalezieniu-sposobu-na-zarabianie-na-telefonie-178370)

Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Arcanv92 - 27-06-2025

Użytkownik
65
Opublikowano teraz
Cześć,

Szukam jakiejś aplikacji na telefon na której przez około godzinkę dziennie będę mógł coś zarobić, jeżeli realnie dało by się na tym zarobić średnio 10-15zł to juz by mi odpowiadało. Zawęże troche krąg poszukiwań i wypisze co już znam:

Microsoft Rewards - Używam i dokładnie czegoś takiego szukam, osiągnięcie dziennego limitu punktów zajmuje może z 5 minut i to zawsze pewniak, nikt ci nic nie odrzuci lub nie zaakceptuje, tylko zawsze masz pewnosc, ze za wykonanie jasno sprecyzowanej czynnosci dostaniesz jasno sprecyzowana zaplate

Ankiety - Tutaj mam mieszanie uczucia, generalnie to nie mam dobrych doswiadczen z ankietami ze wzgledu na to, że zarobek z nich w przelozeniu na poswiecony czas jest dla mnie nie porozumieniem, nie wspominajac, że mase ankiet porobisz 5-10 minut po czym cie wywala i nic z tego nie masz. Aktualnie jeszcze daje szanse apce Prime Opinion i chcę zobaczyc realnie przez pewien czas jak to bedzie szło, ale narazie wszystkie moje uprzedzenia do ankiet sie tylko tam potwierdzaja, chyba, że ktos ma jakąs "najlepsza z najlepszych" apek z ankietami gdzie mozna tam realnie cos uciupac?

Placenie za granie w gry - To w ogole odpada

Płatne zadania typu załóz konto tam, zrob XXX - Tez odpada

Czy ktos zna jeszcze jakis magiczny sposób Tongue? Ze swojej strony deklaruje się, że jak jakis sposob bedzie sensowny i mi podejdzie to zarejestruje sie z podanego Refa

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Shimeon - 28-06-2025

Myślałeś o miningu?

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - twisted123 - 01-07-2025

Ze swojej strony mogę Ci polecić CoinPlex Smile

Odezwij się pomogę Ci z rejestracją oraz podpowiem jak działać.

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - razzley - 02-07-2025

Just Play działa i wyplaca na Paypal od kilku złotych. Dziennie można zarobić pewnie jakąś złotówkę, ja wypłaciłem łącznie około 40 zł. Grasz w proste gierki przerywane co chwila reklamami.

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - INWESTKRYPTO - 11-08-2025

Mam taką aplikacje. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Wytłumaczę Ci wszystko.

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - chincyk - 01-10-2025

Ja korzystam:
Prime opinion
poll pay
clickworker
attapoll

zacząłem

PayB
freecash
golden surveys
cash app!
top surveys

W tych serwisach są ankiety i sporo offerwalli

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - Biretka313 - 12-12-2025

Jeśli szukasz pewniaka jak Microsoft Rewards, to ciężko coś sensownego znaleźć. ? Apki typu CashApp, Honeygain czy programy cashback mogą coś dać, ale 10–15 zł dziennie w godzinę to raczej rzadko realne.

RE: Poszukuje pomocy w znalezieniu sposobu na zarabianie na telefonie - osob - 23-12-2025

Neobux spoko