![]() |
PayPal instant payout - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: PayPal instant payout (/Temat-PayPal-instant-payout-178362) |
PayPal instant payout - xyvera - 22-06-2025 23:44 Cześć! Od dłuższego czasu korzystam z PayPala. Wypłata z konta PP na moje konto bankowe trwa przeważnie minimum 1 pełny dzień roboczy. Np jeśli zalecam wypłatę rano to przelew dociera następnego dnia około południa. Trochę jest to denerwujące. Szczególnie jak dowiedziałem się, że kolega mieszkający w Niemczech ma natychmiastowe wypłaty. Popytałem inne osoby z Włoch czy Hiszpanii i oni również otrzymują pieniądze na konto w sekundę. Zastanawiam się czy jakiś Polski bank wspiera natychmiastowe WYPŁATY z PayPala. Korzystam z tego na tyle często, że poważnie zastanowiłbym się nad założeniem konta w tym banku tylko aby ułatwić sobie ten aspekt. Anyway. Dziękuję za odpowiedź i miłego dnia! RE: PayPal instant payout - Shimeon - 23-06-2025 09:24 (22-06-2025 23:44)xyvera napisał(a): Zastanawiam się czy jakiś Polski bank wspiera natychmiastowe WYPŁATY z PayPala. Citi Handlowy wspiera. |