Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PayPal instant payout - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: PayPal instant payout (/Temat-PayPal-instant-payout-178362)

PayPal instant payout - xyvera - 22-06-2025 23:44

Cześć!
Od dłuższego czasu korzystam z PayPala. Wypłata z konta PP na moje konto bankowe trwa przeważnie minimum 1 pełny dzień roboczy. Np jeśli zalecam wypłatę rano to przelew dociera następnego dnia około południa.
Trochę jest to denerwujące.

Szczególnie jak dowiedziałem się, że kolega mieszkający w Niemczech ma natychmiastowe wypłaty. Popytałem inne osoby z Włoch czy Hiszpanii i oni również otrzymują pieniądze na konto w sekundę.

Zastanawiam się czy jakiś Polski bank wspiera natychmiastowe WYPŁATY z PayPala. Korzystam z tego na tyle często, że poważnie zastanowiłbym się nad założeniem konta w tym banku tylko aby ułatwić sobie ten aspekt.

Anyway. Dziękuję za odpowiedź i miłego dnia!

RE: PayPal instant payout - Shimeon - 23-06-2025 09:24

(22-06-2025 23:44)xyvera napisał(a):  Zastanawiam się czy jakiś Polski bank wspiera natychmiastowe WYPŁATY z PayPala.

Citi Handlowy wspiera.