![]() |
Bonus 50zł + 20zł za rejestrację + KYC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bonus 50zł + 20zł za rejestrację + KYC (/Temat-Bonus-50zl-20zl-za-rejestracje-KYC-178361) |
Bonus 50zł + 20zł za rejestrację + KYC - sovka - Wczoraj 22:16 Co to jest PayPo i jak zgarnąć 50 zł + 20 zł na zakupy? PayPo to metoda płatności „kup teraz, zapłać później”, dzięki której możesz robić zakupy online i stacjonarnie, a zapłacić nawet po 30 dniach. Teraz możesz łatwo zgarnąć aż 50 zł za wygenerowanie karty PayPo + 20 zł dodatkowo, jeśli użyjesz mojego kodu polecającego. A ja dostanę 10 zł, gdy zapłacisz kartą za pierwsze zakupy! ⸻ ✅ Jak odebrać 50 zł + 20 zł — krok po kroku Krok 1 — Pobierz aplikację i zweryfikuj się (KYC) • Zainstaluj najnowszą wersję aplikacji PayPo na swój telefon. • W aplikacji przejdź proces weryfikacji tożsamości (KYC) — to szybkie i konieczne, aby w pełni korzystać z karty. Krok 2 — Wpisz kod polecający i zgarnij 20 zł • Podczas rejestracji wpisz mój kod polecający: MATEUSZS475. • Otrzymasz 20 zł na spłatę swoich pierwszych transakcji. • Gdy zapłacisz kartą PayPo za pierwsze zakupy, ja również dostanę 10 zł — win-win! Krok 3 — Wygeneruj kartę PayPo i odbierz 50 zł • Po weryfikacji wygeneruj kartę wirtualną PayPo. • Podczas wyboru koloru karty wpisz kod: PP3M1. • Otrzymasz 50 zł, które możesz wykorzystać do spłaty zamówienia. Krok 4 — Zrób zakupy i zapłać PayPo • Kupuj online lub stacjonarnie kartą PayPo. • Wykorzystaj bonusy na spłatę zamówienia i ciesz się darmowymi zakupami! ⸻ Jak zrealizować bonus — instrukcja krok po kroku 1️⃣ Ustaw jednorazowy limit karty w aplikacji PayPo. 2️⃣ Dodaj kartę PayPo przy płatności, np. na Allegro. 3️⃣ Zapłać kartą za swoje zamówienie. 4️⃣ Spłać swoje zamówienie bonusem z kodu w aplikacji PayPo PROMOCJA TRWA DO 30.06.2025 LUB DO WYCZERPANIA PULI KODÓW 5000!! ![]() ![]() RE: Bonus 50zł + 20zł za rejestrację + KYC - Hybrid1990 - Wczoraj 23:00 https://zarabiam.com/Temat-Paypo-pl-Zyskaj-20-zlotych-na-start-175576 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |