Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Platforma reklamowa ClickWages - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Platforma reklamowa ClickWages (/Temat-Platforma-reklamowa-ClickWages-178360)

Strony: 1 2

Platforma reklamowa ClickWages - Lion94 - 22-06-2025 18:11

Platforma ma nazwę ClickWages.

Opis:

Jest to najlepsza społeczność badawcza, platforma umożliwiająca generowanie dochodu online za pomocą mediów społecznościowych.

Na czym zarabiamy? Zarabiamy na oglądaniu dziennie trzech filmików.
Każdy film ma ustawioną ilość czasu do oglądnięcia.
Platforma reklamowa za każdą reklamę czyli oglądnięcie filmiku płaci 15$

Gdy ktoś kliknie Twój link udostępniania, otrzymasz premię w wysokości 2$
Kiedy ktoś zarejestruje się poprzez Twój udostępniony link, otrzymasz premię w wysokości 20$.

Minimum do wypłaty na procesory płatnicze: 200$

Wśród nich jest PayPal.

Reflink: https://www.clickiqhwages.buzz/p?0621956801679583909

Czysty link: https://www.clickwsnwages.buzz/

RE: Platforma reklamowa ClickWages - milo - 22-06-2025 18:47

Zbyt piękne aby było prawdziwe.
Daj znać jak wpadnie wypłata.

RE: Platforma reklamowa ClickWages - Lion94 - 22-06-2025 19:15

(22-06-2025 18:47)milo napisał(a):  Zbyt piękne aby było prawdziwe.
Daj znać jak wpadnie wypłata.

Dobrze, mam to na względzie! Wink

RE: Platforma reklamowa ClickWages - dawidbrunet30 - 22-06-2025 20:25

Zarejestrowałem się z linku polecającego Lion94.

Jak ktoś będzie się chciał zarejestrować z mojego linku lub kliknąć w mojego linka polecającego to niech napisze wiadomość na priv (PW).

RE: Platforma reklamowa ClickWages - igorsośnicki - 22-06-2025 20:33

Ja również się zarejestrowałem, na sam start dostałem 25$

Jak ktoś będzie chciał zarejestrować się z mojego linku lub kliknąć w linka polecającego to niech się odezwie przez wiadomość prywatną (PW).

RE: Platforma reklamowa ClickWages - Hybrid1990 - 22-06-2025 20:47

Lion ty nie jesteś nowy w internetach, a skoro nie potrafisz zrobić prostego researchu żeby obczaić że ta strona to scam, już nie wspominając o czystej logice / zdrowym rozsądku że po prostu takie stawki za obejrzenie filmików są nierealne, to ręce opadają, powinienem cię chyba prewencyjnie zbanować za obniżanie poziomu forum.

RE: Platforma reklamowa ClickWages - Lion94 - 22-06-2025 21:38

(22-06-2025 20:47)Hybrid1990 napisał(a):  Lion ty nie jesteś nowy w internetach, a skoro nie potrafisz zrobić prostego researchu żeby obczaić że ta strona to scam, już nie wspominając o czystej logice / zdrowym rozsądku że po prostu takie stawki za obejrzenie filmików są nierealne, to ręce opadają, powinienem cię chyba prewencyjnie zbanować za obniżanie poziomu forum.

Tutaj zrzut dowodu wypłat:

[Obrazek: 01.0ce32c3b.webp]

RE: Platforma reklamowa ClickWages - Shimeon - 22-06-2025 21:47

(22-06-2025 21:38)Lion94 napisał(a):  
(22-06-2025 20:47)Hybrid1990 napisał(a):  Lion ty nie jesteś nowy w internetach, a skoro nie potrafisz zrobić prostego researchu żeby obczaić że ta strona to scam, już nie wspominając o czystej logice / zdrowym rozsądku że po prostu takie stawki za obejrzenie filmików są nierealne, to ręce opadają, powinienem cię chyba prewencyjnie zbanować za obniżanie poziomu forum.

No nieźle. Skrinszocik zrobiony po dacie 9 lipca 2025 roku, a dziś mamy dopiero 22 czerwca. Jerk

Nie wiem z kogo próbujesz zrobić idiotę, ale jedno jest pewne - z siebie samego.

Zbanujcie tego trola jak najszybciej i wszystkie jego połączone konta na forum. Im szybciej, tym lepiej...

RE: Platforma reklamowa ClickWages - Hybrid1990 - 22-06-2025 21:51

Lion to ostatnia deska ratunku dla ciebie, jeśli się jej nie chwycisz - nie odpowiesz na nią logicznie - to popłyniesz:
na tej twojej scam stronce jest takie oto ładne pochwalenie się:
[Obrazek: RZyTdY.jpg]

Dlaczego jak się wejdzie na trustpilota, to nie ma tam tej strony nawet?

RE: Platforma reklamowa ClickWages - ggusiaja - 22-06-2025 21:53

(22-06-2025 21:38)Lion94 napisał(a):  

Tak z ciekawości zapytam, a skąd masz ten screen i z którego on jest roku? Bo daty są z czerwca i z lipca, ale nie widzę roku. Od kiedy ta firma działa? Poza tym troszkę to wygląda na zrzut przez kogos stworzony albo przez AI.

Zastanawiam się, bo te stawki są naprawdę podejrzane i ten zrzut też.