Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Aion bank - złe opinie nie bez powodu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Aion bank - złe opinie nie bez powodu (/Temat-Aion-bank-zle-opinie-nie-bez-powodu-178327)

Aion bank - złe opinie nie bez powodu - maxikaz - 09-06-2025 17:23

Piszę tego posta jako ostrzeżenie dla tych którzy chcą założyć w tym banku konto i wypłacać zarobki z programów partnerskich. Ten parabank to jakieś kuriozum. Zablokowali mi przelewy z programów partnerskich Stripchat i Chaturbate i każą dostarczyć jakieś dokumenty potwierdzające że zarobiłem w tych firmach pieniądze. Firmach legalnie działających od wielu lat. Rozumiecie to, jestem przesłuchiwany jak przez skarbówkę skąd te pieniądze i za co. Robią aferę tak jakbym dostał kilka milionów złotych od jakichś organizacji terrorystycznych, a tymczasem to parę tysiaków co miesiąc. Zostałem bez środków do życia, rachunki czekają na opłatę, podatek muszę opłacić do 20. A upośledzony Aion bank ukradł mi prawie 2000 zł i przetrzymuje od ponad tygodnia. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Jak tylko odzyskam pieniądze od razu likwiduje konto u nich.

Coś im chyba się pomieszało w głowach, od sprawdzenia skąd pochodzą dochody są inne organy państwowe, do których de facto płaciłem podatki przez te konto co przecież mogliby se sprawdzić jak już mnie inwigilują. Czy płaciłbym podatki od nielegalnych dochodów? Dla mnie odpowiedź jest oczywista ale dlatego parabanku chyba jednak nie. Opinie o Aion banku w internecie są tragiczne a ja żałuję że ich nie przeczytałem zanim założyłem tam konto. Także trzymajcie się od nich z daleka jeżeli cenicie sobie prywatność i bezpieczeństwo swoich pieniędzy.

BTW możecie polecić mi jakiś normalny bank który nie będzie robił problemów kiedy zarabiasz online i wpływają ci pieniądze z różnych programów partnerskich adultowych?