Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
RaiseGrid - platforma do zarabiania krypto dzięki AI - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: RaiseGrid - platforma do zarabiania krypto dzięki AI (/Temat-RaiseGrid-platforma-do-zarabiania-krypto-dzieki-AI-178324)

RaiseGrid - platforma do zarabiania krypto dzięki AI - Night90 - Dzisiaj 08:22

Od jakiegoś czasu testuje kolejną platformę do zarabiania Krypto dzięki AI

Jak na razie zrobiłem 2 wypłaty i kolejna będzie za kilka dni.

Podrzucam screena:
[Obrazek: Screenshot-20250608-092213.png]

Minimalna wpłata to 50USDT a maksymalna 500USDT.

Dzienny zarobek na poziomie 1.6%-2,5% ( na wyższych poziomach jest możliwość inwestowania większej kwoty i lepszy procent zysku - niestety trzeba zaprosić określoną ilość osób).
Pieniądze które zarobimy już następnego dnia są używane do nowego zarobku, więc codziennie zyskujemy więcej ( chyba że osiągniemy limit 500 USDT na 1 poziomie)
Minimalna kwota do wypłaty 30 USDT.(Wypłata do 72h)
Trzeba zrobić weryfikację tożsamości.
Kwotę włożoną odzyskujemy w nie całe 2 miesiące, a jeśli zapraszamy dodatkowe osoby to wiadomo, że trwa to szybciej

Link do platformy : https://raisegridapp.lndenair.com/?tid=0LYJYQ
Kod polecający: 0LYJYQ

Bez linku polecającego albo wpisaniu kodu nie da się dołączyć.

Przed dołączeniem albo po dołączeniu odezwij się do mnie, w celu dodanie Cię do grupy na whatsapie.

Ogólnie działam na 3 takich platformach, z czego z tej wypłaciłem już 2 razy i przy kolejnych wypłatach dodam kolejne zdjęcie.

RaiseGrid - platforma do zarabiania krypto dzięki AI - Hybrid1990 - Dzisiaj 08:33

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.