![]() |
Zarabianie na Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na Facebook (/Temat-Zarabianie-na-Facebook-178283) |
Zarabianie na Facebook - Sync1000 - 23-05-2025 17:29 Hej, Jakiś czas temu Facebook otworzył mi wszelkie możliwe formy monetyzacji, więc dzisiaj odpaliłem Suby. Tematyka to rycerki/wojowniczki. W lutym jedna roka poszła w viral i obecnie (maj) mam ponad 10K obserwujących. Na stronie ogólnie jest spora aktywność, niektóre rolki mają po 10K wyświetleń. Szczerze mówiąc przy tej ilości obserwujących liczyłem w pierwszym dniu na więcej, niż 0 subskrybentów. Widzę, że część z Was ma spore doświadczenie w temacie i zastanawiam się co dalej robić. Sęk w tym, że generuję content przy pomocy 2 platform AI plus płacę teraz też za muzykę - to wszystko kosztuje. Zastanawiam się, czy ciągnąć to dalej i czekać np. na drugi viral, zdobyć więcej obserwujących czy je....nąć tym wszystkim już teraz (biorąc pod uwagę to, jak 'hojni' są moi obserwujący), aby nie tracić więcej kasy. Byłbym wdzięczny za sugestie. |