Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na spermiarzach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na spermiarzach (/Temat-Zarabianie-na-spermiarzach-178229)

Zarabianie na spermiarzach - cornel9192 - 05-05-2025 17:02

Witam grono biznesmenów, kolega podesłał mi stronkę gdzie laski nic nie robią, lekko tancza ale glownie siedza na pupie w odkrywających koszulkach, jako, że znam się na grafice, video itd. zadał pytanie czy dałoby się zrobić jakiś godzinny filmik z dziewczyną co pokazuje wszystko co się da ale bez nagości. Najczęściej siedzą w telefonie, coś tam pitolą, więc dźwięk też musi być. Ale czasem zaczną coś działać przez 2 minuty i wpadają diamondy. Posiedziałem trochę i widać od razu ile jaka laska tych diamondsów zarobiła. Po kilka milionów, ciekawe jak to ma się na przelicznik do USD, ale stawiam, że milion - około 10k usd.

Ale nie umiem czegoś takiego zrobić. Ale z Ai pewnie się da. Dacie jakieś rady jak zrobić godzinne wideo z laską, aby nie było to kradzione i mógłbym na tym kosić spermiarzy? Jak to na siebie zarobi to potem robię kolejne wideo, najlepiej z tym samym tłem (pokojem itd).

Jak zainteresowani to proszę o info, a ja powiem jaka stronka / aplikacja. Chociaż od olery tego jest to ta akurat rzeczywiście działa.

RE: Zarabianie na spermiarzach - Hybrid1990 - 05-05-2025 18:23

https://zarabiam.com/Temat-Ewhoring-zakazany-na-forum-177518

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.